Ja!? 0 Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 1. Serwer: FFA 2. Nick: Ja!?3. Imię: Krzysztof4. Wiek: 165. Znajomość Amxx(0/10): 7/106. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Postaram się tak8. Czas spędzony na forum: około 9 h9. Opisać siebie: Jestem miły , kulturalny na serwerze jak i w realu . Lubię Barcelone itp.10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ czasami jak ja gram to nie ma żadnego admina i wtedy są tak zwani cziterzy alebo gracze używają niecenzuralnych słów . Może byc też jeszcze tak , że rano grają 1vs1 na dużej mapce typu de_train . Pomogę wam ;)11. Linki do reklam: Będą12. Co zrobisz gdy:-Ktoś używa dopalaczy; Sprawdzam go dokładnie po czym robię screeny i daje bana perma -Gdy ktoś nadużywa micro; dostaje on ostrzerzenie , a jak to nie skutkuje ban 30 minut-Nadużywa Kultury na serwerze; dostaje on ostrzerzenie , a jak to nie skutkuje ban 30 minut13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): SteamProsze o pozytywne rozpatrzenie mojego podanka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esc Icy Box pasha 138 Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Narazie na NIE:-h na forum-h na serwerze Link to comment Share on other sites More sharing options...
PLNY Lala 36 Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Na NIE, nie kojarzę Cię w ogóle z serwera, nie spełniasz wymagań. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avesome. 10 Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Na NIE - za niski staż na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Appl3. 86 Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 nie wymagania Link to comment Share on other sites More sharing options...
R0lanD 2 Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 NIE -Wymagania -Reklamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blip ^ Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 (edited) Nie dziś. na serwie 6h... wymagane min 30. Edited June 4, 2013 by ßĻĨ¶ ٩(-̮̮̃-̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blip ^ Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Zapoznaj się z wymaganiami których spełnienie jest konieczne do zostania administratoremJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,980 Posted July 8, 2013 Root Share Posted July 8, 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [FFA] Cs-Classic.pl [V.I.P] | | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts