Ramzes 1 Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Witam . Na początku tego podania bardzo chciałbym przeprosić iż nie mam 40 postów,ale miałem przykrą sprawę . Nie wchodziłem na konto dwa miesiące i kiedy chciałem odzyskać hasło ,pisało,że takiego konta nie ma . Nie spełniam jednego obowiązkowego wymagania . Jeśli naprawdę nie da się zrobić wyjątku to pech,spróbóję później . Nick:RamzesWiek:16 latDoświadczenie:Duże,bardzo duże Zajmuje się grafiką od ... Myślę,że około dwóch latDlaczego ty:No więc Jestem osobą pracowitą,aktywną . Uwielbiam wykonywać pracę na różny temat . Zdarzało się również,że robiłem prace graficzne,które były wynagradzane finansowo . Nie zajmuje się tym choćby inni trzy tygodnie i nie robie prac w paincie . Potrafię znakomicie obsługiwać program graficzny GIMP oraz Photo Shop Twoje prace[5]: Ze względu na bezpieczeństwo prac Załącznik I wiele więcej Uważasz,że warto dać Mi szanse ? P.S. Prace mogę dodawać jeśli tylko uważacie,żę będziecie chcieli Za rozpatrzenie podanka z góry dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramzes 1 Posted June 5, 2013 Author Share Posted June 5, 2013 //EDIT - Kolejne trzy prace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 NIE - nowy na forum, poczekaj tydzień - 2 i dopiero składaj podanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramzes 1 Posted June 5, 2013 Author Share Posted June 5, 2013 NIE - nowy na forum, poczekaj tydzień - 2 i dopiero składaj podanie. Siwy,wiem,że można zrobić wyjątek Czytałem wymagania . Tam wszystko pisze,ale jeśli to nic nie zmienia . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreshFreshFresh 248 Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 NIE Wymagania Spam w podaniu, wżywaj opcji "Edytuj" Link to comment Share on other sites More sharing options...
R0lanD 2 Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Tak samo jak Fresh Spam i Aktywnosc na NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre 459 Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 nie prace nie są zachywacjące Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senrox 869 Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Nie -słabe prace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carly 53 Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Moim zdaniem chłopak potrafi robić dość dobrze te różne ''grafiki'',ale nie spełnia wymagania . + / - = Naciągnięte Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
tHn. 24 Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Na pewno nie dostaniesz grafika .... prace nie są twoje, jeśli potrafisz zrobić coś takiego : to proszę wykonaj takie coś ale ze swoim nickiem ... prace być może są kradzione.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ersi Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Neutral. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avesome. 10 Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 NIE -wymagania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,980 Posted June 15, 2013 Root Share Posted June 15, 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON Grafik" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts