Ramzes 1 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Witam . Na początku tego podania bardzo chciałbym przeprosić iż nie mam 40 postów,ale miałem przykrą sprawę . Nie wchodziłem na konto dwa miesiące i kiedy chciałem odzyskać hasło ,pisało,że takiego konta nie ma . Nie spełniam jednego obowiązkowego wymagania . Jeśli naprawdę nie da się zrobić wyjątku to pech,spróbóję później . Nick:RamzesWiek:16 latDoświadczenie:Duże,bardzo duże Zajmuje się grafiką od ... Myślę,że około dwóch latDlaczego ty:No więc Jestem osobą pracowitą,aktywną . Uwielbiam wykonywać pracę na różny temat . Zdarzało się również,że robiłem prace graficzne,które były wynagradzane finansowo . Nie zajmuje się tym choćby inni trzy tygodnie i nie robie prac w paincie . Potrafię znakomicie obsługiwać program graficzny GIMP oraz Photo Shop Twoje prace[5]: Ze względu na bezpieczeństwo prac Załącznik I wiele więcej Uważasz,że warto dać Mi szanse ? P.S. Prace mogę dodawać jeśli tylko uważacie,żę będziecie chcieli Za rozpatrzenie podanka z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes 1 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 //EDIT - Kolejne trzy prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 NIE - nowy na forum, poczekaj tydzień - 2 i dopiero składaj podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes 1 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 NIE - nowy na forum, poczekaj tydzień - 2 i dopiero składaj podanie. Siwy,wiem,że można zrobić wyjątek Czytałem wymagania . Tam wszystko pisze,ale jeśli to nic nie zmienia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 NIE Wymagania Spam w podaniu, wżywaj opcji "Edytuj" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0lanD 2 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Tak samo jak Fresh Spam i Aktywnosc na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 nie prace nie są zachywacjące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Nie -słabe prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carly 53 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Moim zdaniem chłopak potrafi robić dość dobrze te różne ''grafiki'',ale nie spełnia wymagania . + / - = Naciągnięte Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHn. 24 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Na pewno nie dostaniesz grafika .... prace nie są twoje, jeśli potrafisz zrobić coś takiego : to proszę wykonaj takie coś ale ze swoim nickiem ... prace być może są kradzione.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avesome. 10 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 NIE -wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON Grafik" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi