TytanNiebios 15 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 1.Twój Nick: TytanNiebios 2.Nick admina/gracza który zawinił: PinderSon 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 6.6.2023 godzina od 6.00 do 12.50+ 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): laki i inni gracze któży grali w tym czasie 6.Opis sytuacji: Admin PinderSon siedział(siedzi) na speccie kilka h(pewnie do konkursu nabija) a cheaterzy szaleją, pisałem mu kilka razy na u@ ale nie odpowiadał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Potwierdzam, mialem to samo...siedzial wczoraj w nocy kolo 30min na speccie , pisalem mu, nawet nic nie odpisal i nic nie zrobil. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Potwierdzam, ten "admin" to jakiś nup. Byłem na servie wbija 3 aimów a ten co ? Za przeproszeniem gówno, nic nierobi tylko tam siedzi i wszystkim karze jak ma robić. Zachowuje się jak pan/władca. Za byle powody daje bany. Ten COD 305lvl długo niepociągnie jak taki "admin" będzie tam. Tyle w tym temacie odemnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Nie nabija bo admini się nie wliczają, a zresztą on pracuje a co w tym złego że zostawia konto włączone ?Ja też tak robię i co, mam za to stracić adma?Admini mają prywatne życie, a że na serwerze nie ma rezerwacji to każdy z adminów zostawia cs'a włączonego.:)Nie podoba ci się ?Też możesz złożyć podanie, nigdzie nie jest napisane że rekrutacja OFF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: WyjaśnioneJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CodSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi