Skocz do zawartości

Skarga Pinderson

TytanNiebios

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twój Nick: TytanNiebios

2.Nick admina/gracza który zawinił: PinderSon
3.Admin/Gracz : Admin
4.Data i godzina: 6.6.2023 godzina od 6.00 do 12.50+
5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): laki i inni gracze któży grali w tym czasie
6.Opis sytuacji: Admin PinderSon siedział(siedzi) na speccie kilka h(pewnie do konkursu nabija) a cheaterzy szaleją, pisałem mu kilka razy na u@ ale nie odpowiadał...

Potwierdzam, ten "admin" to jakiś nup. Byłem na servie wbija 3 aimów a ten co ? Za przeproszeniem gówno, nic nierobi tylko tam siedzi i wszystkim karze jak ma robić. Zachowuje się jak pan/władca. Za byle powody daje bany. Ten COD 305lvl długo niepociągnie jak taki "admin" będzie tam. Tyle w tym temacie odemnie.

• Właściciel

Nie nabija bo admini się nie wliczają, a zresztą on pracuje a co w tym złego że zostawia konto włączone ?Ja też tak robię i co, mam za to stracić adma?Admini mają prywatne życie, a że na serwerze nie ma rezerwacji to każdy z adminów zostawia cs'a włączonego.:)Nie podoba ci się ?Też możesz złożyć podanie, nigdzie nie jest napisane że rekrutacja OFF

• Właściciel
Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: WyjaśnioneJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL

• 4 tygodnie później...
  • Właściciel
Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic#1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl CodSkargi" do "Tematy ZamknięteArchiwum ".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności