TytanNiebios 15 Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 1.Twój Nick: TytanNiebios 2.Nick admina/gracza który zawinił: PinderSon 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 6.6.2023 godzina od 6.00 do 12.50+ 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): laki i inni gracze któży grali w tym czasie 6.Opis sytuacji: Admin PinderSon siedział(siedzi) na speccie kilka h(pewnie do konkursu nabija) a cheaterzy szaleją, pisałem mu kilka razy na u@ ale nie odpowiadał... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esc Icy Box pasha 138 Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Potwierdzam, mialem to samo...siedzial wczoraj w nocy kolo 30min na speccie , pisalem mu, nawet nic nie odpisal i nic nie zrobil. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreshFreshFresh 248 Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Potwierdzam, ten "admin" to jakiś nup. Byłem na servie wbija 3 aimów a ten co ? Za przeproszeniem gówno, nic nierobi tylko tam siedzi i wszystkim karze jak ma robić. Zachowuje się jak pan/władca. Za byle powody daje bany. Ten COD 305lvl długo niepociągnie jak taki "admin" będzie tam. Tyle w tym temacie odemnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,980 Posted June 6, 2013 Root Share Posted June 6, 2013 Nie nabija bo admini się nie wliczają, a zresztą on pracuje a co w tym złego że zostawia konto włączone ?Ja też tak robię i co, mam za to stracić adma?Admini mają prywatne życie, a że na serwerze nie ma rezerwacji to każdy z adminów zostawia cs'a włączonego.:)Nie podoba ci się ?Też możesz złożyć podanie, nigdzie nie jest napisane że rekrutacja OFF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,980 Posted June 6, 2013 Root Share Posted June 6, 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: WyjaśnioneJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,980 Posted June 28, 2013 Root Share Posted June 28, 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CodSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts