ZiOmBaL 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 1. Rodzaj grafiki: Awatar 2. Kolorystyka: Obojętna, coś fajnego do zimy :-P 3. Tematyka: Dziewczyna, z jakąś różą, lub coś podobnego :_: 4. Wymiary: Do Forum. 5. Napis: Michu129 6. Dodatkowo: Czekam na ładne prace :mrgreen: 1. Rodzaj grafiki: Sygnaturka 2. Kolorystyka: Obojętna, coś fajnego do zimy :-P 3. Tematyka: Jakiegoś TT, lub CT co trzyma broń w ręce, lub bez broni. 4. Wymiary: Do Forum. 5. Napis: Michu129 6. Dodatkowo: Do tematyki: To ten TT , lub CT, żeby tam gdzieś na jakimś śniegu z czapką itp. lub coś podobnego.. bo już powoli święta to trzeba nowe awki i sygnaturki :mrgreen: Oraz czekam na prace od wszystkich grafików, jak się wyrobią, ponieważ chcę zobaczyć jaka jest różnica między robieniem prac. Z góry Dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 coś ode mnie licze na piwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiOmBaL 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 niezlyLOL. Dzięki, ładne prace. Na pewno jakąś dodam :-P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Za bardzo zimowe to to nie jest, bardziej jesienne.. ale chciałeś z różyczką to masz. Sygny na razie nie zrobiłam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiOmBaL 0 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 sn0wy` Dziękuje bardzo, podoba mi się, leci pivko, a na sygnaturkę to poczekam, nie musisz wszystkiego na raz hop siup :-P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Masz coś ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiOmBaL 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 SodziO, Dzięki leci piwko.. Czekam na więcej prac awatary / sygnaturki związane z zimąąą! :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi