ZiOmBaL 0 Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 1. Rodzaj grafiki: Awatar 2. Kolorystyka: Obojętna, coś fajnego do zimy :-P 3. Tematyka: Dziewczyna, z jakąś różą, lub coś podobnego :_: 4. Wymiary: Do Forum. 5. Napis: Michu129 6. Dodatkowo: Czekam na ładne prace :mrgreen: 1. Rodzaj grafiki: Sygnaturka 2. Kolorystyka: Obojętna, coś fajnego do zimy :-P 3. Tematyka: Jakiegoś TT, lub CT co trzyma broń w ręce, lub bez broni. 4. Wymiary: Do Forum. 5. Napis: Michu129 6. Dodatkowo: Do tematyki: To ten TT , lub CT, żeby tam gdzieś na jakimś śniegu z czapką itp. lub coś podobnego.. bo już powoli święta to trzeba nowe awki i sygnaturki :mrgreen: Oraz czekam na prace od wszystkich grafików, jak się wyrobią, ponieważ chcę zobaczyć jaka jest różnica między robieniem prac. Z góry Dziękuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 coś ode mnie licze na piwko Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiOmBaL 0 Posted December 3, 2012 Author Share Posted December 3, 2012 niezlyLOL. Dzięki, ładne prace. Na pewno jakąś dodam :-P. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuwunio 10 Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Za bardzo zimowe to to nie jest, bardziej jesienne.. ale chciałeś z różyczką to masz. Sygny na razie nie zrobiłam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiOmBaL 0 Posted December 5, 2012 Author Share Posted December 5, 2012 sn0wy` Dziękuje bardzo, podoba mi się, leci pivko, a na sygnaturkę to poczekam, nie musisz wszystkiego na raz hop siup :-P. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[O]rbi[T]ek 0 Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Masz coś ode mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiOmBaL 0 Posted December 6, 2012 Author Share Posted December 6, 2012 SodziO, Dzięki leci piwko.. Czekam na więcej prac awatary / sygnaturki związane z zimąąą! :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts