(llDanieLll) 1 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 1. Serwer: Cod Mod 350 2. Nick: (llDanieLll)3. Imię: Daniel4. Wiek: 165. Znajomość Amxx(0/10): 76. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Tak8. Czas spędzony na forum: Time Online 1d 4h 9m 9s9. Opisać siebie: Gram dużo na tym cod modzie jestem praktycznie przynajmiej 5 h dziennie wcześniej miałem cod moda swojego i ffa więc spokojnie poradził bym sobie z ogarnięciem amx10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Dosyć często widuje osoby które nie przeszczegają regulaminu i graczami którzy grają na wspomagaczach typu (aim,wh,sh) na pewno gdybym dostał admina trochę mniej było by botów i odciążył bym pozostałych adminów 11. Linki do reklam:http://cs-obsesion.pl/thread-1539.html http://topfrags.pl/topic/7080-forumcs-classicpl/ http://cs-jaroslaw.pl/viewtopic.php?p=2885#2885 http://arenaskilla.pl/topics30/3746.htm#17192 http://edivision.pl/topic/43227-forumcs-classicpl/12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Robię ssy następnie banuje pernamentnie -Gdy ktoś nadużywa micro; Upominam raz drugi potem ban 5 min -Nadużywa Kultury na serwerze; Upominam raz drugi potem ban 5min13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):ns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Dorób 4 reklamy i posiedź więcej na forum to będę na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Jak zobaczyłem, że nie ma reklam miałem pisac, że nie, ale jakoś przekonało mnie podanie Dorób reklamy, bo to Cię skreśla. Okres Próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 narazie na Nie dorób reklamy //edit Jestem na TAK wszystko teraz ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carly 53 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Neutral - Reklamy dorób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PinderSon 14 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 (edytowane) ~Wiek 15+ (ale z mutacja najlepiej) JEST~Mikrofon(nie wymagane aż tak) JEST~Minimum 30 godzin gry na Serwerze NIE WIEM~Ogar NIE ZABRADZO ~Kultura MAŁO~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu Mało~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM HMMM SMAPUJESZ WE WLASNYM PODANIU CO JEST WARNEM ~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) PRAKTYCZNIE NIE MASZ To ze 10h ale wogle się nie udzielasz ~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera 50/50~Reklamowanie Serwerów JEST ~Składka (7,38 zł) JESTJak dla mnie nie spełniasz podstawowych wymaganiI po udzielaj się na forum i NIE SPAMUJ SIWY NIE UDZIELAJ SIE TAM GDZIE NAWET NIE GRASZ ! Edytowane 7 Czerwca 2013 przez PinderSon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trM. 7 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Ja jestem tymczasowo na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Ty pinder nie jesteś IIDanieLII więc nie pisz tu czego nie wiesz (umiejętność ogarnięcia serwa 50/50). TAK - godziny w porządku - wymagania spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avesome. 10 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 myślę że okres próbny można dać .. TAK-więcej czasu na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0lanD 2 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Jestem za okresem probnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TytanNiebios 15 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Na tak,tylko zaglądaj n aforum kiedy grasz w cs-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Tak -wymagania -wiecej siedz na forum/serwwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrabarzWzk 0 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zdecydowanie Tak. 1. ogarnia AMX 2. wszystkie wymagania sa ok 3. potrafi odróżnić Wh od czystego gracza 4. gra nocą !! mógł by czyścic serwa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 ja na tak ponieważ ostatnio troche malo bywa admin bo przecież nie bedzie nikt no-life a daniel gra i czesto go widze praktycznie co dzień duze Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 na tak mysle ze ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes 1 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Nie gram długo u was bo z tydzień ale widze że kolega dobrze gra i ogarnia tak jak dużo graczy mówi : Jetem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoLeQ 0 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Ja Jestem Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Admin na próbę, zgłoś się na PWJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi