mdf 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 1. szybki kontakt z adminami - odnośniki do steamów, gg lub inne - nie znajduje tego na forum :)2. restart serwera po dzisiejszych wyczynach szalonych nstimowców - zobaczyłby ktos teraz co sie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Prawie zawsze jest jakiś admin na forum. Czy to taki problem w razie potrzeby wyjśc z serwera i napisac na SB lub PW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdf 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 to wiem ;dosobna zakładka by się przydała - forum to nie wszystko a jak ktos jest teraz to niech wpada porzadek zrobic ;)jak widac nie zawsze jakis admin jest na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Ja właśnie wszedłem i idę zobaczyc co się dzieje na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 CLOSEZaraz zrobię reset ranku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi