Punisher 0 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 1.Twój Nick: Punisher|SBQ 2.Nick admina/gracza który zawinił: Unbeaten 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 17:55 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Pisałem z nim na u@ , ale raczej świadkiem jest gracz o nicku "Head" 6.Opis sytuacji: Grałem spokojnie na serwerze i nagle pojawił się podejrzany prze ze mnie (nawet wcześniej) Gracz o nicku "krystalowy" widać że grał na wspomagaczach , w końcu wszedł admin (długo na to czekałem) napisałem aby go sprawdził . Popatrzał popatrzał napisał, że czysty , gracze skarżyli się że ma coś (WH) Prosili wręcz admina o ss'y dla niego , ten zaś olał to i napisał że mamy mu nie rozkazywać . Proszę o wyjaśnienie tej sprawy. Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Więc tak, gracz krystalowy miał robione już 2 razy ssy lub 3, ile może razy może je wrzucać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Chłopie jeżeli admin mówi że czysty to czysty. Tutaj doświadczenie ma admin a nie gracze co spierają się o te "WH". Jak już go sprawdził to nie ma sensu żeby walił screeny, admin ma rozpoznać czita i wtedy walić screeny a nie słuchać się graczy a samemu nie mieć pojęcia o tym graczu, czy jest czysty czy wali na dopalaczach. Skarga niesłuszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Gracz był czysty. Jakbyśmy robili ss'y każdemu o którym powiecie, że czituje to by nikogo na serwerze nie było ... ELO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: ZAMYKAM!Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [Only DD2] Cs-Classic.pl CLASSIC] | | Pukawka.pl → FFaSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi