Punisher 0 Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 1.Twój Nick: Punisher|SBQ 2.Nick admina/gracza który zawinił: Unbeaten 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 17:55 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Pisałem z nim na u@ , ale raczej świadkiem jest gracz o nicku "Head" 6.Opis sytuacji: Grałem spokojnie na serwerze i nagle pojawił się podejrzany prze ze mnie (nawet wcześniej) Gracz o nicku "krystalowy" widać że grał na wspomagaczach , w końcu wszedł admin (długo na to czekałem) napisałem aby go sprawdził . Popatrzał popatrzał napisał, że czysty , gracze skarżyli się że ma coś (WH) Prosili wręcz admina o ss'y dla niego , ten zaś olał to i napisał że mamy mu nie rozkazywać . Proszę o wyjaśnienie tej sprawy. Pozdrawiam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PLNY Lala 36 Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Więc tak, gracz krystalowy miał robione już 2 razy ssy lub 3, ile może razy może je wrzucać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Chłopie jeżeli admin mówi że czysty to czysty. Tutaj doświadczenie ma admin a nie gracze co spierają się o te "WH". Jak już go sprawdził to nie ma sensu żeby walił screeny, admin ma rozpoznać czita i wtedy walić screeny a nie słuchać się graczy a samemu nie mieć pojęcia o tym graczu, czy jest czysty czy wali na dopalaczach. Skarga niesłuszna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlazE 565 Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Gracz był czysty. Jakbyśmy robili ss'y każdemu o którym powiecie, że czituje to by nikogo na serwerze nie było ... ELO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlazE 565 Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: ZAMYKAM!Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,980 Posted July 30, 2013 Root Share Posted July 30, 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [Only DD2] Cs-Classic.pl CLASSIC] | | Pukawka.pl → FFaSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts