Takichi 19 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Siemano! Piszę tutaj o sprawie,która chyba nie tylko mnie często na indii irytuje. Vipy za każdego fraga mają bodajże +10hp, z AWP najczęściej jest tak (jeśli nie strzelisz w nogi),że zabijasz pierwszym strzałem. Z Vip'ami jest troszkę inaczej,bo założmy ma 2 fragi i hp 120. wtedy jeden strzał żadko wystarcza(chyba,że w głowę) Jest to po prostu denerwujące Chciałbym zapoznać się z Waszymi opiniami,Pozdrawiam TaQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 I co z tego, VIPa się nie usunie a mapa dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Właśnie niestety chcesz też nie padac na strzał to kup vipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Strzelając bodajże w okolice podbrzusza zadajemy 138 dmg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja!? 0 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Kup vipa i nie marudz , mnie tez to denerwuje troszkie ale daje rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Red Rox Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Też mnie to denerwuje. Ja rozumiem, że trzeba mieć z czego utrzymać serwer i dlatego nie można usunąć vipa, ale dodanie mu hp jest złym pomysłem na ffa. Może zamiast tego hp dodać coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Tak tak Typowy chyba niewidzialnosc co do vipa-nie ruszajmy go, jest dobry i niech tak zostanie. Jesli ktos chce to niech go kupi a nie bedzie marudzil. Vipy sa potrzebne, a przede wszystkim potrzebna jest kasa na serwer. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Red Rox Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Dziku ma vipa i kozaczy. Myślę, że nie każdego stać, aby go kupić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 No to jak nie stac to niech sie kupuje. Ja nie kozacze, mowie tylko ze Vipy sa dobre i one daja kase dla serwera. Nie powinno sie ich ruszac. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Serwer z czegoś musi byc utrzymywany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Vip to Vip jest uprzywilejowany za coś (wpłata na serwer) A co to za różnica czy na Indii czy na zwykłej mapie. KUPOWAĆ VIPY!! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: WyjaśnioneJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [FFA] Cs-Classic.pl [V.I.P] | | Pukawka.pl → FFaOgólne" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi