Ramzes 1 Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Witam was w dzisiejszym wieczornym podanku ! 1. Serwer: #2 [FFA] Cs-Classic.pl[V.I.P] 2. Nick: hehe3. Imię: Adrian4. Wiek: 16 lat5. Znajomość Amxx(0/10): 9/106. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Jeśli będzie gotówka to będzie składka 8. Czas spędzony na forum: Tylko 6 godzin na forum,ponieważ zrobiłem sobie dłuższą przerwę od forum i kiedy wróciłem to nie mogłem wejść na konto i odzyskać hasła też nie szło ...9. Opisać siebie: Nazywam się Adrian . W życiu Jestem nazywam Adosław . Ogólnie Jestem spokojny i opanowany,ale muszę przyznać nie kiedy mam zły dzień gdzie mogę troszkę ponarzekać . Potrafię godzinami wysłuchiwać obelg,ale zawsze ma to swoją cenę . Staram się być lubianym przez wszystkich,nie lubię kiedy ktoś nie lubi Mnie za nic Podsumowując - Jestem bezpośrednio spokojnym i opanowanym człowiekiem . Często zabawnym .10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Dlaczego ? Uwielbiam ten serwer i kiedy widzę,że nie ma adminów,a na serwerze bawią się cziterzy to normalnie czuję się choćbym dostał porządny cios w twarz . Chcę pomóc swoją aktywnością i chęcią do działania .11. Linki do reklam: http://cs-zaborze.pl/viewtopic.php?p=144272#144272 http://3mod.pl/topic/18949-cs-classicpl-klasyczne-marzenie/ http://cskomandosi.pl/topic/20165-twoje-marzenie/ http://cs-hax.com/topic/64828-cs-classicpl-klasyczne-marzenie/ http://cs-gra.pl/-vt94285.htm#26338012. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Oczywiście robię mu screena,po czym osoba otrzymuję bana permamentnego -Gdy ktoś nadużywa micro; Na uspokojenie ''częstuję'' osobę czasowym banem -Nadużywa Kultury na serwerze; Oczywiście upominam,po czym w ramach upomnienia nadaję czasowy ban .13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Oczywiście Steam . Spełnione Wymagania ( Wszystkie ) : Wymagania: ~Wiek 15+ (ale z mutacja najlepiej) - Spełnione~Mikrofon(nie wymagane aż tak) - Spełnione~Minimum 30 godzin gry na Serwerze - Spełnione~Kultura - Spełnione~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu - Spełnione~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) - Spełnione~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera - Spełnione~Reklamowanie Serwerów- Spełnione ~ONLY STEAM- Spełnione Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 pkt 12 dokładnie i ..? "robię screena.." 1 czy ? ...TAK- wymagania spełnione Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carly 53 Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Oczywiście na TAK -Wymagania -Estetyczne podanko Link to comment Share on other sites More sharing options...
neska. 3,198 Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Wymagania: ~Wiek 15+ (ale z mutacja najlepiej) - Spełnione~Mikrofon(nie wymagane aż tak) - Spełnione~Minimum 30 godzin gry na Serwerze - Spełnione~Kultura - Spełnione~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu - Spełnione~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) - Spełnione~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera - Spełnione ~Reklamowanie Serwerów- Spełnione ~ONLY STEAM- Spełnione Na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ja!? 0 Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 + wymagania NA TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
BZYKQQ 2 Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 TAK -wymagania Link to comment Share on other sites More sharing options...
avesome. 10 Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 TAK -wymagania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki 39 Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Tak wymagania Link to comment Share on other sites More sharing options...
R0lanD 2 Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 TAk -Wymagania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takichi 19 Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 NIE! -mało Cię widuje na serwerze - niecałe 9h na forum - konto praktycnie dla podania -marne 8postów na forum. To nie jest takie łatwe, za mało z Nami jesteś,żeby być adminem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniak 114 Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 hahah TaQ ale mnie rozśmieszyłeś z tym że on ma 9h na forum a ty masz 1,3h .. Tak -wymagania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre 459 Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 tak wymagania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramzes 1 Posted June 9, 2013 Author Share Posted June 9, 2013 Dziękuję za wszystkie głosy <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blip ^ Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Jeśli odrobisz warna i zapłacisz składkę to Tak jak nie to nie. Zamykam jak odrobisz warna i będziesz miał pieniądze na składkę to napisz na PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blip ^ Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CloseJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,980 Posted July 8, 2013 Root Share Posted July 8, 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [FFA] Cs-Classic.pl [V.I.P] | | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts