Ramzes 1 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Witam was w dzisiejszym wieczornym podanku ! 1. Serwer: #2 [FFA] Cs-Classic.pl[V.I.P] 2. Nick: hehe3. Imię: Adrian4. Wiek: 16 lat5. Znajomość Amxx(0/10): 9/106. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Jeśli będzie gotówka to będzie składka 8. Czas spędzony na forum: Tylko 6 godzin na forum,ponieważ zrobiłem sobie dłuższą przerwę od forum i kiedy wróciłem to nie mogłem wejść na konto i odzyskać hasła też nie szło ...9. Opisać siebie: Nazywam się Adrian . W życiu Jestem nazywam Adosław . Ogólnie Jestem spokojny i opanowany,ale muszę przyznać nie kiedy mam zły dzień gdzie mogę troszkę ponarzekać . Potrafię godzinami wysłuchiwać obelg,ale zawsze ma to swoją cenę . Staram się być lubianym przez wszystkich,nie lubię kiedy ktoś nie lubi Mnie za nic Podsumowując - Jestem bezpośrednio spokojnym i opanowanym człowiekiem . Często zabawnym .10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Dlaczego ? Uwielbiam ten serwer i kiedy widzę,że nie ma adminów,a na serwerze bawią się cziterzy to normalnie czuję się choćbym dostał porządny cios w twarz . Chcę pomóc swoją aktywnością i chęcią do działania .11. Linki do reklam: http://cs-zaborze.pl/viewtopic.php?p=144272#144272 http://3mod.pl/topic/18949-cs-classicpl-klasyczne-marzenie/ http://cskomandosi.pl/topic/20165-twoje-marzenie/ http://cs-hax.com/topic/64828-cs-classicpl-klasyczne-marzenie/ http://cs-gra.pl/-vt94285.htm#26338012. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Oczywiście robię mu screena,po czym osoba otrzymuję bana permamentnego -Gdy ktoś nadużywa micro; Na uspokojenie ''częstuję'' osobę czasowym banem -Nadużywa Kultury na serwerze; Oczywiście upominam,po czym w ramach upomnienia nadaję czasowy ban .13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Oczywiście Steam . Spełnione Wymagania ( Wszystkie ) : Wymagania: ~Wiek 15+ (ale z mutacja najlepiej) - Spełnione~Mikrofon(nie wymagane aż tak) - Spełnione~Minimum 30 godzin gry na Serwerze - Spełnione~Kultura - Spełnione~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu - Spełnione~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) - Spełnione~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera - Spełnione~Reklamowanie Serwerów- Spełnione ~ONLY STEAM- Spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 pkt 12 dokładnie i ..? "robię screena.." 1 czy ? ...TAK- wymagania spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carly 53 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Oczywiście na TAK -Wymagania -Estetyczne podanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Wymagania: ~Wiek 15+ (ale z mutacja najlepiej) - Spełnione~Mikrofon(nie wymagane aż tak) - Spełnione~Minimum 30 godzin gry na Serwerze - Spełnione~Kultura - Spełnione~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu - Spełnione~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) - Spełnione~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera - Spełnione ~Reklamowanie Serwerów- Spełnione ~ONLY STEAM- Spełnione Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja!? 0 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 + wymagania NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BZYKQQ 2 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 TAK -wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avesome. 10 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 TAK -wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Tak wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0lanD 2 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 TAk -Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 NIE! -mało Cię widuje na serwerze - niecałe 9h na forum - konto praktycnie dla podania -marne 8postów na forum. To nie jest takie łatwe, za mało z Nami jesteś,żeby być adminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 hahah TaQ ale mnie rozśmieszyłeś z tym że on ma 9h na forum a ty masz 1,3h .. Tak -wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 tak wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes 1 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Dziękuję za wszystkie głosy <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Jeśli odrobisz warna i zapłacisz składkę to Tak jak nie to nie. Zamykam jak odrobisz warna i będziesz miał pieniądze na składkę to napisz na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CloseJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [FFA] Cs-Classic.pl [V.I.P] | | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi