SzymeK.O ^_^ 0 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 1.Twój Nick: SzymK.O ^_^2.Nick admina/gracza który zawinił: -_-3.Admin/Gracz :Admin4.Data i godzina: 2013-06-08 godz : 22:16 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): NUMER JEDEN : http://www.speedyshare.com/Wd9c6/de-kabul0004.bmp NUMER DWA : http://www.speedyshare.com/9HVp7/de-kabul0003.bmp6.Opis sytuacji: Witam Chciałbym złożyć skargę na Admina : -_- Ponieważ jak widać na zdjęciach Nic tam nie ma a dostałem bana za nic tylko pisało '' Wrzuć scriny na forum : www.classic.pl '' więc znalazłem te zdięcia i podałem w linkach na górze prosze o odpowiedz i o odbanowanie Nick : SzymK.O ^_^ Dziękuje pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Złóż podanie w dziale "Prośby o UB" według wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TytanNiebios 15 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 szymek ty jest tylko sprawdzenie czy coś masz, więc sie nie czepiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Pisz w w prośbach o UnBan. Skarga niesłuszna. temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Nie ten działJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CodSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi