Takichi 19 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Wiek: 16 :)Kontakt (GG/e-mail/steam): 43759832/[email protected]/takichi6Kiedy zaczynałeś grę w cs: 3 lata około .Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Sporeee. Nieraz byłem adminem,głównie na cs-classic :)Ile masz wolnego czasu?: Czasu mam dużo. Idą wakację,więc więcej.Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Myślę,że podołam zadaniom,jakie to stanowisko za sobą niesie. Staram się o to stanowisko,aby pomagać niesłusznie zbanowanym graczom.a także innym kolegom z Ub TEaMUżywałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Kiedyś,bardzo dawno temu ,jak zaczynałem grałem na wh,ale to daleka przeszłość.Wymagania- 50 postów ---> około 65-70.- 50 godzin na forum ----> trochę mniej,około 42h,ale pragnę zauważyć,że w tym tygodniu znacznie się poprawiło. Idą wakację,będę spędzał sporo czasu na forum jak i na serwerach.- Minimum 15 lat ---> 16- Minimum 2 miesiące na forum ----> To prawdopodobnie też spełnione wymaganie :)Pozdrawiam TaQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Pragnąłbym powiedzieć szczerze ,że lepiej jakbyś wbił te 50h na forum, poprawił aktywność.. niż spamił podaniami, które będą rozpatrzone tak samo ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Na tak ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Tak myślałem o tym w podaniu Blaze,ale znacznie poprawiłem aktywność i zdecydowałem,ze spróbuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Dobra .. DobraCoś ci na tym zależy TAK- ogarnie + wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Na TAK -wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Niestety, na nie.. Godziny... Kolejne podanie ( już 3 ) bez spełnionych wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 nie -mało siedzisz na forum -ciągle składasz podania na UBT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Odpracuj warny i złóż za tydzieńJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi