Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Wiek: 18Kontakt (GG/e-mail/steam): GG: 40377037 email: [email protected] steam: lolipop995Kiedy zaczynałeś grę w cs: Powiem tak, w csa gram już prawie 6 lat.Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Bardzo wysokie.Ile masz wolnego czasu?: Dziennie 3-4h Zbliżają się wakacje to więcej będzie Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Myślę, że UB teamowców nigdy za mało. Zawsze się kolejny przyda. Jestem ogarnięty, mam duże doświadczenie, czego więcej chciec? Jestem miłym, kulturalnym i spokojnym chłopcem Doświadczenie mam bardzo duże więc problemu na pewno nie będzie.Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Tak używałem: - ECCWymagania- 50 postów - Spełnione !- 50 godzin na forum - Spełnione !- Minimum 15 lat - Spełnione !- Minimum 2 miesiące na forum - Spełnione ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Na tak -ogar -wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Nie -Mało siedzisz na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Jesteś kulturalny ta ? Skargi COD MOD..NIE- mało na forum- brak kultury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Jestem na nie-mało na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi