Vienio92 37 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 1.Twój Nick:menel 2.Nick admina/gracza który zawinił:Killer_Kill_0-0. 3.Admin/Gracz :Killer_Kill_0-0. 4.Data i godzina:nie pamiętam 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie):[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Killer_Kill_0-0.[AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : menel[AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Cs-Classic.xaa.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 52774271 '[AMXBans] Your IP : ' 87.205.168.220 '[AMXBans] ======================================== 6.Opis sytuacji:Po wstawieniu ss-ów za rzekome czitowanie po jakimś czasie otrzymałem UB lecz gdy chciałem wejść na serwer okazało się że nadal mam bana. Po kilku nieudanych próbach pomocy odbanowania przez admina Kabza, postanowiłem napisać skargę na admina Killer_Kill_0-0 ponieważ jest niepoważny, nie potrafi wywiązać się ze swoich obowiązków. Moim zdaniem nie powinien być adminem ponieważ nie ma wystarczających umiejętności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oppa Miodzia Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Wiesz, że admini nie mają prawa do Odbanowywania? Każdy admin ma prawo zrobić Ci screeny myśląc , że masz czity Skarga niesłuszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 No tak ale zbanował mnie i teraz nikt nie umie mnie odbanować... a po za tym skoro nie ma prawa odbanować mnie to dlaczego na forum napisał że mam UB?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁódzkiHokej 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Myślę ,że killer nie ogarnia tego admina....Killer to był adminem normalnie strzał w dziesiątke dla waszego servera...Pff. To już 2 skarga na niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer_Kill_0-0 16 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Vienio92, wiesz co zachowujesz się jak dziecko pisalem ze unban bo mi white mowił ze masz unbana więc się ogarnij i mam prawo ci zrobić ss uważające ze grasz na czitach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁódzkiHokej 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Dobra dobra killer ty mi zrobiłeś ssy w niedziele i jeszcze nikt mi nie raczył sprawdzić a to był twój obowiązek. Nadal mam brak UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer_Kill_0-0 16 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 ja gadałem z white ze white jest od unbana a ja od serwera bo ja tylko z nim zostałem bo chyba reszta nie ma adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dz!oBaK 0 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Skarga nie sluszna Nie ma ss'ow, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi