Gość IceT Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Wiek:15Kontakt (GG/e-mail/steam):45771456Kiedy zaczynałeś grę w cs:2 lataDoświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów:SporeIle masz wolnego czasu?:Dużo bo tera wakacjęDlaczego starasz się o to stanowisko?:Ponieważ,chce pomóc kolegą z UBTEAM.Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich):NieWymagania- 50 postów-Jest- 50 godzin na forum-Jest- Minimum 15 lat-Jest- Minimum 2 miesiące na forum-Jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rn? 19 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich):Nie NIE Ja byłem sędzią na ac i wierz mi, że przetestowałem wiele haxów w życiu i nawet teraz jestem na bierząco. Ja wiem jak działają aimboty, wh czy esp. To samo tyczy się skryptów. Żeby z czymś walczyć to trzeba wiedzieć jak to działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Nie -masz swoja sieć to tam sieć -mało z nami siedzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 @UP Masz swoją sieć to tam sieć?? a nie siedź przypadkiem? xD Jestem na NIE. Rzadko Cie na forum widzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Senrox i Chill wy też macie sieć a sieć swoją już sprzedałem dla waszej wiadomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Po pierwsze nie wypowiadamy się we własnym podanie. Po drugie jak nie wiesz to się nie udzielaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AraToS 0 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Na UBTeam powinno być wymaganie wiekowe 18+, skąd gówniarz może wiedzieć co to jest skill a co czit. ^_^ Albo osoby które są po stażu na BL, AC. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 NIE - słabo stoisz (godzinami) na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carly 53 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Rzadko Cię widzę i tak jak reszta - Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Nie.. - Aktywnośc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Na nie -mało na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 NIe MAŁo Na Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BZYKQQ 2 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 nie -godzinny na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi