Chill94 37 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Imię: Adam Wiek: 19 lat Staż na forum: Na tym koncie mam może ze 20 dni... Ale na starym miałem ponad pół roku. Może weźmiecie to pod uwagę Doświadczenie w moderowaniu: Bardzo duże. Miałem na tej sieci Global moderatora przed zmianą silnika na IPB. Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: Bardzo dużo. Nawet 8 godzin dziennie. Dlaczego właśnie Ty: Jak już wspomniałem miałem taką rangę już na tym forum. Jestem miły, pomocny, ogarnięty i kulturalny. Na pewno pomogę moderatorom utrzymywać porządek na forum. Wiem, że teraz nie spełniam wymagań, ale może dacie mi szansę pokazać się z mojej lepszej strony. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Oj na za szybko? Sorki ale na nie -za mało z nami siedzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 No trochę za szybko. Dopiero co wróciłeś... NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Troche za szybko, ale że ogarniałeś i teraz coraz więcej siedzisz na forum jestem na TAK mimo wymagań (te konto). Może ci karol połączy i będzie. TAK - ogarniesz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Kojarzę Cie z dawniejszych czasów,ale na tym koncie jesteś za krótko. "NEUTRAL" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carly 53 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 TakOgarnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0lanD 2 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Za krotko moim zdaniem posiedz jeszcze narazie na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Jestem za okresem próbnym (2 tyg) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 No prosta odpowiedź ogarniałeś i teraz też dasz rade . Dopiero wróciłeś , ale siedzisz sporo i dasz rade . Na Tak . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 TAK NAPEWNO OGARNIESZ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 TakOgarnie Yyyy... ok? Ty go nawet nie znasz ale zawsze spooko ;d Ja jestem oczywiście na duże TAK, bo dawniej kiedy miałeś tą posadę, moim zdaniem byłeś w tym najlepszy. Moderator zawsze się przyda, a szczególnie taki, który wszystko ogarnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN. 0 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Pewnie że na tak. Miał Globala na "poprzedniej edycji" classic , dobrze sie sprawował , nie stwarzał problemów i milo się z nim pracowało. Widze ze "stara ekipa" powraca xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Tak. - Ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Na TAK DuŻo czasu spedzonego na forum ma doswiadcznie powinny byc brane pod uwage 2 konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Za szybkoJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON Moderator" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi