Cool3R. 0 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Nick : Cool3R. Powod bana : Speedhack Serwer : Cod 350LVL Wyjaśnienie : Nieweim za co dostalem bana, ale pamiętam ze w tamtym momęcie mnie zlagowało. ... Niech admin się zastanowi czasmi co robi ... Gram na tym serwerze od tygodnia i mi się spodobał. Nabiłem 101lv, więc bez sensu mi by było biegać z SH. Proszę o UB Demka jeszcze nie ma ale zobaczcie 10:10 cos takiego Mapa : de_dust2 Wycinek z Consoli :[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Powod: 'Speedhack'[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:974605989'[AMXBans] Twoje IP: '188.47.57.17'[AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 tak tak oczywiście nie pouczaj mnie to jest 1 rzecz 2 to taka że to nie był lag tylko sie odwróciłem i odrazu na drugiej scianie byłeś nawet na lagach sie tak nie biega kolego jeszcze slepy nie jestem większoć serwera potwierdzi moje zdanie a jak nie to poszukam demo z hltv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cool3R. 0 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Oczywiście że hltv ma być a tak wogóle, mam 100 kondychy a jak na lagu nie puszcze strzalki to mnie zteleportuje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 przestań kolego nadużywasz mikro teraz to ochłoń czasem -.- na 100 kondy nie tepa bo ja zawsze mam tyle i mam lagi -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cool3R. 0 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 HLTV bedzie i zobaczymy kto ma racje a na mikro nigdy nie gadam, bop nie mam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cool3R. 0 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 http://224142.hltv3.pukawka.pl/hltv-1306231009-de_dust2-1371974940-1371976380.zip Proszę bardzo to HLTV które pokazuje, że nic nie miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Już patrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 taki mądry jesteś dla mnie masz sh a admin ma zawsze racje prosze zamknąć ten temat niech h@ sie wypowie żeby te dzieci nie nabijały postów *( mówiłem o autorze postu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cool3R. 0 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Jak dzieciakiem to chyba ty jesteś... Admin nie zawsze ma racje - i masz potwierdzenie mówisz że mam Sh i jestem dzieciakiem ... Sam się pierwszy ogarnij, a po co mi posty na admina ani na vipa nie startuję ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-_-b :D 2 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Potwierdzam teorie cool3r on nic nie mial ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AraToS 0 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Na moje oko czysty, Ping mu skakał do 400, chociaż nie powiem że jak raz biegł to normalnie jakby tpka dostał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 JAKIE SH? MONKA WEZ SIE OGARNIJ , chlop ma 100 kondy + lagi konkretne co widac jak gra a jak mu skakal ping do ponad 400 czego czasem nie widac na hltv , i go odlagowywalo to znajdowal sie tam gdzie przebiegl na lagu(wiec takie cos wyglada normalnie jak tp sh, ale nie w tym przypadku gdzie widac ze oskarzony ma caly czas lagi i mu ping skacze , ub sie nalezy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cool3R. 0 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Do mógł bym prosić o UB czekam od rana ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi