Daniel_TSH 1 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 1. Serwer: Cod 350 LV ( później 45k ) 2. Nick: Daniel_TSH3. Imię: Daniel aka LeOn4. Wiek: 24 lat5. Znajomość Amxx(0/10): śmialo moge powiedziec 8-9/106. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Narazie nie bo biede klepie 8. Czas spędzony na forum: Na starym forum dużo, tutaj nie zerknełem nawet 9. Opisać siebie: Pewnie więkoszosc, mnie nie zna. ale starzy gracze musza mnie pamiętac z 45k, Wyluzowany student z Bialegostoku, Obecnie na magisterce 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Bo byłem już, i chyba nikt nie narzekał, ale mialem dosc długa przerwa, żęby nie -_- to bym pewnie nie zaczał 11. Linki do reklam: w swoim czasie 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; perm od razu -Gdy ktoś nadużywa micro; kick, potem ban -Nadużywa Kultury na serwerze; ban13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): STEAM ofc, STEAM_0:0:36434509 Pozdrawiam starych wyjadaczy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Stary byk Ja jestem na TAK, był adminem dość długo ale musiał zrezygnować z powodów prywatnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Wymagania są to na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Wymagania Są I pamiętam jak był adminem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Był kiedyś, ale to nie zmienia faktu że nie spełnia wymagań. - nie całe 3 h zamiast 30 na serwie http://www.gametracker.com/player/Daniel_TSH/193.33.176.64:27015/ - brak reklam - brak składki - dopiero wróciłeś więc ludzie cię nie znają na razie na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 TSH Oczywiście że tak, ogarniesz a godziny na serwie nadrobisz jako admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Stara ekipa powraca Ja na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trM. 7 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Też na TAK -wymagań niemasz ale ogarniasz i graj więcej na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 na NIe mało godzin na serwerze PS. chłopie ja na classicu jestem od samego początku więc mi tu nie pierdu pierdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_TSH 1 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Maniak "na NIe mało godzin na serwerze" ja na tym servie już grałem jak ty testy po podstawówce pisałeś :P a śmiechem żartem godziny to nie problem. Stara ekipa dobrze o tym wie a z powodów osobistych nie gralem przez ponad pół roku, jak nie dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pittterr 0 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Ja jestem na Tak,godziny zawsze można nadrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-_-b :D 2 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Na tak ! ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Daniel botku siemaneczko na Wielkie TAK. = ogarnie =kulturalny =wymagający dużo od siebie Fajnie że wróciłeś a teraz zapierd***** na skajpa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiash. 20 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Jestem na tak . Wszystko jest i gracze Cię chwalą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 A ja jestem na NIE -nie spelniasz wymagan -brak reklam -brak h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 nie znam cie , sralala bylem kiedys adminem i bylem zajee....... wymagania to wymagania 1.REKLAMY 2.GODZINY NA SERWERZE 3.KTOS UZYWA DOPLACZY-PERM ODRAZU , NIE BO DEMKO , SSY PERM ( DEMKO SIE ROBI ZAWSZE BO HLTV UFAC NIE MOZNA) NIE SPELNIASZ PODSTAWOWYCH WYMAGAN JESTEM NA NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_TSH 1 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Monka , tak dawno ciebie nie widziałem, co u Ciebie slychac Rybak, szczerze to ja mam wyjeb.. na Twoje zdanie,dla mnie jestes jedna z tych płotek ktora pogra na tym serwie 1-2 resety i odejdzie ! WIERNI DO KOŃCA i tylko dla cs-classic. nie ważne ze mialem przerwe, ważne że wracam. kto mnie znał to mnie znał, leszcze którzymnie nie znają obecnie, sie poznaja na mnie kolejnt Blaze- wstawia mi watny za spam we własnym podanie ? ty myslisz ze jestes fajny? jeżeli twoim zdaniem , normalna wymiana zdan ze znajomymi z którymi sie nie mialo kontaktu, i nawet jesli we własnym podanie. ktore napisale ze względu na -_- bo powiedział "napisz podanie" to dla mnie jest żałosne. jestem tutaj dla ludzi! i ludzie sa dla mnie! nie musza mnie wszyscy lubic i kochac, rozumiec ze ktos moze miec inne zdanie, i jako ze jest nowy to pisze NIE!. Ale nigdy nie popelniłem błędu jako adm. w sprawach serwa jestem postrony, nigdy nie bylo ktos lepszy ktos gorszy i tak zostanie . a wiec obecnie mam w dupie wasze zdanie. Jesli nie dostaje adma, to i tak bede tu gral póki -_- nie postawi 45k POZDRAWIAM WSZYSTKICH STARYCH WYJADACZY, PAMIETAM O WAS !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi