Gość Oppa Miodzia Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 1.Twój Nick: Oppa Miodzia :< 2.Nick admina/gracza który zawinił: SchizOoL 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: Wczoraj godzina około 23.10 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Demko http://www.speedyshare.com/edD6T/schizol.dem 6.Opis sytuacji:Hmm. Grałem wczoraj sobie na serwie miałem betonowe ciało, a gracz ten ciągle mi walił w banie z aimem, celownik sam mu Celował mi w banie. Proszę o natychmiastowe zbanowanie gracza :-) Demko wszystko powie, i tak jesczze jeden typek z aimem jest na serwie :-) co mi się udało go złapac na demku Przedtem pomyliłem działy, wstawiłem na Only DD2, teraz tu ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 dziś rano około 7:30 ten sam gracz grał na AIMIE, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oppa Miodzia Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Właśnie dlatego ta skarga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Ok,dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi