Guest Oppa Miodzia Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 1.Twój Nick: Oppa Miodzia :< 2.Nick admina/gracza który zawinił: SchizOoL 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: Wczoraj godzina około 23.10 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Demko http://www.speedyshare.com/edD6T/schizol.dem 6.Opis sytuacji:Hmm. Grałem wczoraj sobie na serwie miałem betonowe ciało, a gracz ten ciągle mi walił w banie z aimem, celownik sam mu Celował mi w banie. Proszę o natychmiastowe zbanowanie gracza :-) Demko wszystko powie, i tak jesczze jeden typek z aimem jest na serwie :-) co mi się udało go złapac na demku Przedtem pomyliłem działy, wstawiłem na Only DD2, teraz tu ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
C!chy 0 Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 dziś rano około 7:30 ten sam gracz grał na AIMIE, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Oppa Miodzia Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Właśnie dlatego ta skarga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,881 Posted December 4, 2012 Root Share Posted December 4, 2012 Ok,dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts