Monka ;D 19 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Imię : FranekNick: Monka ;DWiek : 13latZnajomość AMXX[(1/10) : amxmodmenu 10/10 ogólnie 7/10Mikrofon(tak/nie) : takSkładka(tak/nie) : takSteam/NS : NsKontakt:: GG-19155595 Skype-franek084 Dlaczego ty? :: Ponieważ chce pomagać graczom a nie im rozkazywać chce by na serwerach panował spokuj oraz przyjemna atmosfera Ilość godzin przegranych na serwerze : 2 + ale dobijeLink do Reklam : nie ma ze względu na 2tyś reklam naszej serwerowni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oppa Miodzia Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Konto tylko dla podania, także niespełniasz wymagań Na Nie. Jeżeli z taką ortografia masz pisać, to dowidzenia :-) Wiek 13lat, jaja sobie robisz? Jak amxmodmenu ogarniesz na 10/10 to podaj mi plugin twojego wykonania, bo nie chce w to wierzyć, z mojej strony Wielkie NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Oppa tzn. Solar o ile się nie mylę twojej wypowiedzi się tu nie spodziewam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Monka ;D, Zrób te 5 reklam bo są wymagane , a ja jestem na Tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oppa Miodzia Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 LubiS nie dadzą mu tego admina, zobacz 13 lat -,- AMXX na 10/10, hah kpina no poprostu, i Monka nie spamuj w podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfk. 0 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 rowniez na nie podanie tylko dla konta haha xdNa nie brak wymagan,.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Na tak. Składka, mikro, dobre amx, ale reklamy i tak zrób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 przepraszam was ale źle zgadałem sie z adminem i prosze o zamknięcie tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi