[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Przeprowadziłem wywiad z naszym Webmasterem Diglettem. To mój pierwszy wywiad. Trochę krótki, bo musiałem już kończyć. Redaktor : Siema. Czy mógłbym przeprowadzić z Tobą wywiad ? Diglett : Cześć Oczywiście Redaktor : Powiedz nam jak masz na imię, ile masz lat i skąd jesteś ? Diglett : Pochodzę z okolic Zakopanego (woj. Małopolskie), mam 15 lat, a moje imię to Dawid :> Redaktor : Rozumiem, że chodzisz jeszcze do szkoły ? Diglett : Tak, obecnie chodzę do 3 klasy gimnazjum Redaktor : A poza szkołą jakie masz zajęcia ? Diglett : Tak, w wolnych chwilach poza nauką zajmuję się amatorsko grafiką oraz webmasteringiem Redaktor : Ile lat zajmujesz się grafiką ? Diglett : Właściwie nie lat, a miesięcy - około 6 miesięcy tak bardziej na poważnie Redaktor : Rozumiem, a ile grasz już w cs'a ? Diglett : Counter-Strike zainteresowało mnie koło 3 lat temu, ale lamię tak jak na początku Redaktor : Hehe A jak trafiłeś na tą sieć ? Diglett : Miałem własne forum graficzne, na którym pewnego dnia pojawiła się reklama sieci CS-Classic. Właściwie to wszedłem na chwilę, chciałem znów zagrać po kilku miesięcznej przerwie Redaktor : Rozumiem, a kogo znasz najlepiej z serwerowni ? Diglett : Myślę, że sn0wy`. Utrzymuję z nią kontakt od pierwszego dnia odkąd wpadłem na sieć Redaktor : Ok. Dziękuję za poszczególne informacje. Pozdrawiam. Diglett : Również pozdrawiam, trzymaj się ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 no wywiad ciekawy chociaz mogles zmienic kolory no i troszke za krótki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Krótki trochę, ale masz piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Napisał, czemu za krótki. Nie jest w sumie źle, ale pytania są mało szczegółowe.Diglett - to dobrze myślisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 SodziO, To jego pierwszy wywiad i to widać. Moim zdaniem czcionka za mała , jeden kolor a powinny być dwa ponieważ zlewają się ,no i troszeczkę krótki a tak to ujdzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flow 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Piwko leci , gdybyś miał czas i poświęcił na ten wywiad 10-15 minut to by wyszedł swietnie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dz!oBaK 0 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 [shadow=darkred][/shadow][shadow=orange][/shadow][glow=red][/glow]spoczko spoczko oczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimuras 0 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Dużo się dowiedziałem. Wywiad szczegółowy. Podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi