[O]rbi[T]ek 0 Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Przeprowadziłem wywiad z naszym Webmasterem Diglettem. To mój pierwszy wywiad. Trochę krótki, bo musiałem już kończyć. Redaktor : Siema. Czy mógłbym przeprowadzić z Tobą wywiad ? Diglett : Cześć Oczywiście Redaktor : Powiedz nam jak masz na imię, ile masz lat i skąd jesteś ? Diglett : Pochodzę z okolic Zakopanego (woj. Małopolskie), mam 15 lat, a moje imię to Dawid :> Redaktor : Rozumiem, że chodzisz jeszcze do szkoły ? Diglett : Tak, obecnie chodzę do 3 klasy gimnazjum Redaktor : A poza szkołą jakie masz zajęcia ? Diglett : Tak, w wolnych chwilach poza nauką zajmuję się amatorsko grafiką oraz webmasteringiem Redaktor : Ile lat zajmujesz się grafiką ? Diglett : Właściwie nie lat, a miesięcy - około 6 miesięcy tak bardziej na poważnie Redaktor : Rozumiem, a ile grasz już w cs'a ? Diglett : Counter-Strike zainteresowało mnie koło 3 lat temu, ale lamię tak jak na początku Redaktor : Hehe A jak trafiłeś na tą sieć ? Diglett : Miałem własne forum graficzne, na którym pewnego dnia pojawiła się reklama sieci CS-Classic. Właściwie to wszedłem na chwilę, chciałem znów zagrać po kilku miesięcznej przerwie Redaktor : Rozumiem, a kogo znasz najlepiej z serwerowni ? Diglett : Myślę, że sn0wy`. Utrzymuję z nią kontakt od pierwszego dnia odkąd wpadłem na sieć Redaktor : Ok. Dziękuję za poszczególne informacje. Pozdrawiam. Diglett : Również pozdrawiam, trzymaj się ciepło Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 no wywiad ciekawy chociaz mogles zmienic kolory no i troszke za krótki Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiLL 74 Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Krótki trochę, ale masz piwo Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuwunio 10 Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Napisał, czemu za krótki. Nie jest w sumie źle, ale pytania są mało szczegółowe.Diglett - to dobrze myślisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuBiS`_ 0 Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 SodziO, To jego pierwszy wywiad i to widać. Moim zdaniem czcionka za mała , jeden kolor a powinny być dwa ponieważ zlewają się ,no i troszeczkę krótki a tak to ujdzie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
flow 0 Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Piwko leci , gdybyś miał czas i poświęcił na ten wywiad 10-15 minut to by wyszedł swietnie :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz!oBaK 0 Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 [shadow=darkred][/shadow][shadow=orange][/shadow][glow=red][/glow]spoczko spoczko oczko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimuras 0 Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Dużo się dowiedziałem. Wywiad szczegółowy. Podoba mi się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts