tomeki9 0 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 1. Serwer: COD 350lvl 2. Nick: `wtF? ;>3. Imię: Tomek4. Wiek: 155. Znajomość Amxx(0/10): 96. Mikrofon(Tak/Nie): Nie7. Składka(Tak/Nie): Tak8. Czas spędzony na forum: 6 ale zawsze wejdę 9. Opisać siebie: Gram w piłkę nożną jako Bramkarz , po za sportem lubię spędzić dużo czasu na grze w Csa . Nawet Ogarniam 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Pomogę łapać czitów , Pomoc zawsze się przyda Myślę 11. Linki do reklam: http://deagle.pl/index.php?/topic/377-cs-classicpl-wbija%C4%87-pro-serv/ http://pobyku.com/topic/52889-cs-classicpl-wbijac-pro-serv/ http://cs-goplay.pl/viewtopic.php?p=9030#9030 http://onlycs.pl/viewtopic.php?p=28773#28773 http://www.cs-glue.pl/viewtopic.php?p=1911#191112. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; SH , AIM Ban Na zawsze od razu. l l W przypadku WH robię ss-y -Gdy ktoś nadużywa micro; Upominam go, a jeżeli to nie pomaga daje mu bana na 5 min z ostrzeżeniem. -Nadużywa Kultury na serwerze; Upominam go, a jeżeli to nie pomaga daje mu bana od 5 -30 min. 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam już chyba 2-3 lata Myślę że się przydam na serverze . Pozdrawiam `wtF? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykoO 1 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 No nie wiem ostatnio sporo tych podań jak dla mnie adminów starczy narazie neutral , wymagania ma. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jestem numerem cztery. 1 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 na tak. ale przesadziłes troche z tym amx, było dać 7 jak coś to chetnie Ci pomoge. wpadne an server w ktorys dzien ;D Czy to Ptak??? Czy to samolot??? NNNIIIEEE to Super `wtF? ;> - rozwalasz system xd zmien na Czy to Ptak??? Czy to samolot??? NNNIIIEEE to Super Grubas spuszcza łomot ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trM. 7 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Narazie na NIE -wymagania masz -ale ostatnio duzo tych podań bo myśla że dostaną adma tak jak enq. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeki9 0 Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 No trudno. Ale dzięki że się wypowiedziałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 NIE Na SH i Aima ban od razu ? Duże NIE ! Aktywność na forum Spam w podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakasi 3 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Na NIE WYMAGANIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vI3nIo 77 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 jestem na nie powod jest taki ze jak narazie wystarcza adminow jak ktorys zrezygnuje czy cos w tym stylu bede na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rispekt 15 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Vieniek dostał admina i świruje wielki pan się znalazł. Jestem na TAK ponieważ wielu daminów nie ogarnia tak jak vi3nio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 aim -demko ziomus recordi jechana potem stop i z glowy ! poczytaj troszeczke poradnika o adminowaniu aktywnos na forum ,jak to piszą adminow duzo --->>> adminow nigdy za wiele spam w podaniu narazuie na nie sory poczekaj troszke jescze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq 19 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 TRM moge wiedziec o co ci chodzi ? jak dla mnie za duzo admow troche jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeki9 0 Opublikowano 6 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 LOL To jest dziwne ,bo porównałem sobie moje podanie i podanie avesome i są prawie takie same.... A wy mi piszecie NIE ,a jemu za to samo TAK ... Nie wiem czy to po znajomościach czy jak ale to trochę Głupie....... Porównajcie sobie wypowiedź Pawełka na moim podaniu a na podaniu avesome.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyuubi 4 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Na nie kolejny admin ktory pisze znajomosć amx 9/10 czy w takim razie umiesz wgrywa pluginy a co gorsze pisac ?znasz sporo komend amx ktore szie wpisuje w consoli ? pewnie nie z tym podpunktem jest dziko bo albo wszyscy beda dopisywac co potrafia bo ze ktos napisze 9 albo 2 to nie zmienia faktu ze te 2 osoby moga wiedziec tyle samo chociaz sami nie wiedza . Poniżej 2/10, nie pisz podania2/10 - Wiem co to amxmodmenu, jednak potrzebuje pomocy w ogarnięciu go.3/10 - Wiem co to amxmodmenu, umiem obsługiwać się podstawowymi funkcjami.4/10 - Amxmodmenu nie ma dla mnie tajemnic.5/10 - Umiem obsługiwać sie podstawowymi komendami poprzez konsole (amx_ban/ip/id. amx_kick, amx_slay, amx_slap) + amxmodmenu6/10 - Znam większość komendy używane przez konsole + amxmodmenu7/10 - Znam wszystkie komendy używane przez konsole + amxmodmenu + amx_super8/10 - Rozumiem budowę pluginu, umiem napisac prosty plugin i go wgrać9/10 - Umiem napisać bardziej zaawansowany plugin (fakmeta, engine, HamSndwich)10/10- Umiem piśać zaawansowane pluginy , AMXX nie ma dla mnie tajemnicDodajcie coś takiego będzie łatwiej ogarnąć czy ktoś zna amx bo wszyscy jak widziałem poniżej 8 nie schodzą.I pewnie po zobaczeniu tego zmieni mu się znajomość amx na 5... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq 19 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 juz sie kyubi nie wymądrzaj i nie podlizuj dobra ? co to ma wspólnego z podaniem ? moze ogarnia na tyle ze dal 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Na nie : - Aktywność na forum - Spam w podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyuubi 4 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Heh co ma wspolnego z podaniem ? a wlasnie sporo to w koncu amxx H@ nie wie czy gracz zna te amxx a tutaj ladnie opisane co i jak jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 na Tak ogarnie wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 na NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE PO 1 - wypowiadasz sie w swoim podaniu czego nienawidze dodatkowo placzesz ze ktos dostal TY nie PO 2 - 0 aktywnosci na FORUM jak i w dziale COD'a PO 3 - moze i godzin na serwerze masz ale ja to cie jakos nie spotykam PO 4 - jak dla mnie adminow JEST DOSC warn dla skladajacego podanie , oraz kilku osob spamujacych tutaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Na nie -spam w podaniu -mała aktywność na forum -adminów jest już dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Na razie nie jestem co do cb przekonanyJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi