tomeki9 0 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 1. Serwer: COD 350lvl 2. Nick: `wtF? ;>3. Imię: Tomek4. Wiek: 155. Znajomość Amxx(0/10): 96. Mikrofon(Tak/Nie): Nie7. Składka(Tak/Nie): Tak8. Czas spędzony na forum: 6 ale zawsze wejdę 9. Opisać siebie: Gram w piłkę nożną jako Bramkarz , po za sportem lubię spędzić dużo czasu na grze w Csa . Nawet Ogarniam 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Pomogę łapać czitów , Pomoc zawsze się przyda Myślę 11. Linki do reklam: http://deagle.pl/index.php?/topic/377-cs-classicpl-wbija%C4%87-pro-serv/ http://pobyku.com/topic/52889-cs-classicpl-wbijac-pro-serv/ http://cs-goplay.pl/viewtopic.php?p=9030#9030 http://onlycs.pl/viewtopic.php?p=28773#28773 http://www.cs-glue.pl/viewtopic.php?p=1911#191112. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; SH , AIM Ban Na zawsze od razu. l l W przypadku WH robię ss-y -Gdy ktoś nadużywa micro; Upominam go, a jeżeli to nie pomaga daje mu bana na 5 min z ostrzeżeniem. -Nadużywa Kultury na serwerze; Upominam go, a jeżeli to nie pomaga daje mu bana od 5 -30 min. 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam już chyba 2-3 lata Myślę że się przydam na serverze . Pozdrawiam `wtF? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykoO 1 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 No nie wiem ostatnio sporo tych podań jak dla mnie adminów starczy narazie neutral , wymagania ma. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jestem numerem cztery. 1 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 na tak. ale przesadziłes troche z tym amx, było dać 7 jak coś to chetnie Ci pomoge. wpadne an server w ktorys dzien ;D Czy to Ptak??? Czy to samolot??? NNNIIIEEE to Super `wtF? ;> - rozwalasz system xd zmien na Czy to Ptak??? Czy to samolot??? NNNIIIEEE to Super Grubas spuszcza łomot ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trM. 7 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Narazie na NIE -wymagania masz -ale ostatnio duzo tych podań bo myśla że dostaną adma tak jak enq. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeki9 0 Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 No trudno. Ale dzięki że się wypowiedziałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 NIE Na SH i Aima ban od razu ? Duże NIE ! Aktywność na forum Spam w podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakasi 3 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Na NIE WYMAGANIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vI3nIo 77 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 jestem na nie powod jest taki ze jak narazie wystarcza adminow jak ktorys zrezygnuje czy cos w tym stylu bede na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rispekt 15 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Vieniek dostał admina i świruje wielki pan się znalazł. Jestem na TAK ponieważ wielu daminów nie ogarnia tak jak vi3nio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 aim -demko ziomus recordi jechana potem stop i z glowy ! poczytaj troszeczke poradnika o adminowaniu aktywnos na forum ,jak to piszą adminow duzo --->>> adminow nigdy za wiele spam w podaniu narazuie na nie sory poczekaj troszke jescze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq 19 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 TRM moge wiedziec o co ci chodzi ? jak dla mnie za duzo admow troche jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeki9 0 Opublikowano 6 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 LOL To jest dziwne ,bo porównałem sobie moje podanie i podanie avesome i są prawie takie same.... A wy mi piszecie NIE ,a jemu za to samo TAK ... Nie wiem czy to po znajomościach czy jak ale to trochę Głupie....... Porównajcie sobie wypowiedź Pawełka na moim podaniu a na podaniu avesome.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyuubi 4 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Na nie kolejny admin ktory pisze znajomosć amx 9/10 czy w takim razie umiesz wgrywa pluginy a co gorsze pisac ?znasz sporo komend amx ktore szie wpisuje w consoli ? pewnie nie z tym podpunktem jest dziko bo albo wszyscy beda dopisywac co potrafia bo ze ktos napisze 9 albo 2 to nie zmienia faktu ze te 2 osoby moga wiedziec tyle samo chociaz sami nie wiedza . Poniżej 2/10, nie pisz podania2/10 - Wiem co to amxmodmenu, jednak potrzebuje pomocy w ogarnięciu go.3/10 - Wiem co to amxmodmenu, umiem obsługiwać się podstawowymi funkcjami.4/10 - Amxmodmenu nie ma dla mnie tajemnic.5/10 - Umiem obsługiwać sie podstawowymi komendami poprzez konsole (amx_ban/ip/id. amx_kick, amx_slay, amx_slap) + amxmodmenu6/10 - Znam większość komendy używane przez konsole + amxmodmenu7/10 - Znam wszystkie komendy używane przez konsole + amxmodmenu + amx_super8/10 - Rozumiem budowę pluginu, umiem napisac prosty plugin i go wgrać9/10 - Umiem napisać bardziej zaawansowany plugin (fakmeta, engine, HamSndwich)10/10- Umiem piśać zaawansowane pluginy , AMXX nie ma dla mnie tajemnicDodajcie coś takiego będzie łatwiej ogarnąć czy ktoś zna amx bo wszyscy jak widziałem poniżej 8 nie schodzą.I pewnie po zobaczeniu tego zmieni mu się znajomość amx na 5... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq 19 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 juz sie kyubi nie wymądrzaj i nie podlizuj dobra ? co to ma wspólnego z podaniem ? moze ogarnia na tyle ze dal 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Na nie : - Aktywność na forum - Spam w podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyuubi 4 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Heh co ma wspolnego z podaniem ? a wlasnie sporo to w koncu amxx H@ nie wie czy gracz zna te amxx a tutaj ladnie opisane co i jak jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 na Tak ogarnie wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 na NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE PO 1 - wypowiadasz sie w swoim podaniu czego nienawidze dodatkowo placzesz ze ktos dostal TY nie PO 2 - 0 aktywnosci na FORUM jak i w dziale COD'a PO 3 - moze i godzin na serwerze masz ale ja to cie jakos nie spotykam PO 4 - jak dla mnie adminow JEST DOSC warn dla skladajacego podanie , oraz kilku osob spamujacych tutaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Na nie -spam w podaniu -mała aktywność na forum -adminów jest już dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 8 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Na razie nie jestem co do cb przekonanyJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 11 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi