Diablox9 505 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Wiek: 15Kontakt (GG/e-mail/steam): GG: 42145833Kiedy zaczynałeś grę w cs: 6 lat temu.Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: B. dobreIle masz wolnego czasu?: Wakacje, czyli dużo, a tak ogólnie to połowę dnie.Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Bo widzę że troszkę ludzi czeka na forum na ub a ja nic nie mogę poradzić ^^. Dlatego też bo jest mało osób online z rangą UBTeam, i ludzie nie mają całego dnia żeby czekać na UB. [Tylko BlazE i Laki aktywni są]Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Tak jakiegoś AIMA ale to kiedyś na nsie na moich początkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Kolejne Twoje podanie xD Ja na tak Dasz rade i przydasz sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Oczywiscie ze jestem na TAK -wszystkie wymagania spelnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Jestem na "TAK" Pomoc na UBTeam się przyda. Obyś ogarnął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiash. 20 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Jestem na tak. Ogarniesz tak jak moda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 (edytowane) Jestem na TAKTylko jedno ... w pierwszym podaniu na UBteam pisałeś, że używałeś tylko SOFT'a :huh: @Next Napisałem ci na steam. Edytowane 7 Lipca 2013 przez иєxт Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 TAK Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Tak. Ogarnie z pewnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiBoL 44 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Myślę że da radę. No i przyda się ktoś aktywny jak on w UBteam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izka 16 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Na tak ,spełniasz wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakasi 3 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyuubi 4 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Tak Wymagania i mysle ze ogarniesz i nie bede musial czekac na ub 5 h... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver :) 0 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Na Tak. -Spełniłeś wszystkie wymagania. "Potrzebni nam są tacy kreatywni" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 na TAK -wymagania -dasz radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 na Tak Wymagania Ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avesome. 10 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 na TAK -wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati201 25 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Na TAK -Wymagania -Ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: PrzyjęteJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi