Diablox9 505 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Wiek: 15Kontakt (GG/e-mail/steam): GG: 42145833Kiedy zaczynałeś grę w cs: 6 lat temu.Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: B. dobreIle masz wolnego czasu?: Wakacje, czyli dużo, a tak ogólnie to połowę dnie.Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Bo widzę że troszkę ludzi czeka na forum na ub a ja nic nie mogę poradzić ^^. Dlatego też bo jest mało osób online z rangą UBTeam, i ludzie nie mają całego dnia żeby czekać na UB. [Tylko BlazE i Laki aktywni są]Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Tak jakiegoś AIMA ale to kiedyś na nsie na moich początkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Kolejne Twoje podanie xD Ja na tak Dasz rade i przydasz sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Oczywiscie ze jestem na TAK -wszystkie wymagania spelnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Jestem na "TAK" Pomoc na UBTeam się przyda. Obyś ogarnął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiash. 20 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Jestem na tak. Ogarniesz tak jak moda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 (edytowane) Jestem na TAKTylko jedno ... w pierwszym podaniu na UBteam pisałeś, że używałeś tylko SOFT'a :huh: @Next Napisałem ci na steam. Edytowane 7 Lipca 2013 przez иєxт Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 TAK Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Tak. Ogarnie z pewnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiBoL 44 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Myślę że da radę. No i przyda się ktoś aktywny jak on w UBteam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izka 16 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Na tak ,spełniasz wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakasi 3 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyuubi 4 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Tak Wymagania i mysle ze ogarniesz i nie bede musial czekac na ub 5 h... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver :) 0 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Na Tak. -Spełniłeś wszystkie wymagania. "Potrzebni nam są tacy kreatywni" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 na TAK -wymagania -dasz radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 na Tak Wymagania Ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avesome. 10 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 na TAK -wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati201 25 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Na TAK -Wymagania -Ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 8 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: PrzyjęteJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 12 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi