enq 19 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Twój nick:enq. Nick podejrzanego:Kyuubi IP podejrzanego: 83.24.209.85 Data (dzień, gg:mm) zajścia:Dzisiaj 15:00 Twoje demo:http://speedy.sh/k4rt3/kyubi.rar Rodzaj czita:wedlug mnie cos z no recoilem / badz wh Czasy podejrzanych akcji:cale demko IP /Nazwa serwera:COD MOD 350 lvl zrobiłem demko poniewaz nie chcialem banowac bo pewnie i tak by nic nie wyszlo przez ss dlatego nakrecilem demko prosse ogladnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 jak dla mnie to bądz ma ten rozrzut zmniejszony (recoil) ale nie jestem pewny ale wh z tego nie wynika ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avesome. 10 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 i tak jest odpalony , udało sie enqowi go złapać na wczesniejszych screenach to dostał UB ciekawe skąd -,- , dla mnie jest i bedzie odpałem tyle z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq 19 Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 chodzi mi tu glownie o no recoila co jest nie dozwolone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgadza się. No recoilBEZ UB. POLECAM 5:15 na viewdemo Dziękuję za gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → AntiCheat - Zgłoszenia cheaterów → [NS]Zgłoszenia" do "Lista banów → AntiCheat - Zgłoszenia cheaterów → Zbanowani". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → AntiCheat - Zgłoszenia cheaterów → Zbanowani" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi