enq 19 Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Twój nick:enq. Nick podejrzanego:Kyuubi IP podejrzanego: 83.24.209.85 Data (dzień, gg:mm) zajścia:Dzisiaj 15:00 Twoje demo:http://speedy.sh/k4rt3/kyubi.rar Rodzaj czita:wedlug mnie cos z no recoilem / badz wh Czasy podejrzanych akcji:cale demko IP /Nazwa serwera:COD MOD 350 lvl zrobiłem demko poniewaz nie chcialem banowac bo pewnie i tak by nic nie wyszlo przez ss dlatego nakrecilem demko prosse ogladnac Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawełeK. 53 Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 jak dla mnie to bądz ma ten rozrzut zmniejszony (recoil) ale nie jestem pewny ale wh z tego nie wynika ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
avesome. 10 Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 i tak jest odpalony , udało sie enqowi go złapać na wczesniejszych screenach to dostał UB ciekawe skąd -,- , dla mnie jest i bedzie odpałem tyle z mojej strony Link to comment Share on other sites More sharing options...
enq 19 Posted July 8, 2013 Author Share Posted July 8, 2013 chodzi mi tu glownie o no recoila co jest nie dozwolone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,886 Posted July 8, 2013 Root Share Posted July 8, 2013 Zgadza się. No recoilBEZ UB. POLECAM 5:15 na viewdemo Dziękuję za gre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,886 Posted July 8, 2013 Root Share Posted July 8, 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waryjat 42 Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → AntiCheat - Zgłoszenia cheaterów → [NS]Zgłoszenia" do "Lista banów → AntiCheat - Zgłoszenia cheaterów → Zbanowani". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,886 Posted March 14, 2014 Root Share Posted March 14, 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → AntiCheat - Zgłoszenia cheaterów → Zbanowani" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts