PawełeK. 53 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Wiek:15 ale dokladnie 4 sierpnia teraz 16 bedzie !!!!!!!!!Kontakt (GG/e-mail/steam):44331730 GGKiedy zaczynałeś grę w cs:2 lata bedzie temuDoświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Srednie potrafie odroznic czity od normalnego gracz mialem juz admina troche ogarnelemIle masz wolnego czasu?:cale dnie bo wakacje są od wrzesnia mniej bo praktyki + szkolaDlaczego starasz się o to stanowisko?: No powiem szczerze nie mialem nigdy tego stanowiska chcialbym sprobowac , 1 raz moj moze NEXT albo ktos chetny by mi pomogł jak bym czegos nie wiedział !Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): no na poczatku jak mi kuzyn cs pokazal bo jechal na aime i wszystkim co sie dalo i tez gralem na aimie,sh,wh itd ale odrazu ban i powiedzialem ze to syff i juz przez 2 lata powiedzmy NIC bo to sie nieoplaca heh Jak bym mogl cos od siebie jak nie chcecie nie doswiadczonego to nie ale czytalem o tym .. tak jak wspomialem jak co moze by mi ktos pomoglWymagania- 50 postów Tak- 50 godzin na forum Tak- Minimum 15 lat no 16 bedzie Tak- Minimum 2 miesiące na forum no od 30 maja jestem niedlugo bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 No jak dla mnie szczery chłopak ;D A z czasem się nauczy ja dał bym okres próbny tylko siedź więcej na forum Na Tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiBoL 44 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Siedzi godzine dwie na forum, zbytnio się aż tak nie udziela, ale szczero zajechał nam tutaj. Myślę że okres próbny (tydzień) mógł by sprawdzić czy podoła temu stanowisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Za szybko na podanie. 'nie'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Ja jestem na TAK. W razie czego mogę Ci pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 NIE za wcześnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Sorry Nie, za mało siedzisz na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 na nie -za mało siedzisz na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Za krótkoJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi