PawełeK. 53 Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Wiek:15 ale dokladnie 4 sierpnia teraz 16 bedzie !!!!!!!!!Kontakt (GG/e-mail/steam):44331730 GGKiedy zaczynałeś grę w cs:2 lata bedzie temuDoświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Srednie potrafie odroznic czity od normalnego gracz mialem juz admina troche ogarnelemIle masz wolnego czasu?:cale dnie bo wakacje są od wrzesnia mniej bo praktyki + szkolaDlaczego starasz się o to stanowisko?: No powiem szczerze nie mialem nigdy tego stanowiska chcialbym sprobowac , 1 raz moj moze NEXT albo ktos chetny by mi pomogł jak bym czegos nie wiedział !Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): no na poczatku jak mi kuzyn cs pokazal bo jechal na aime i wszystkim co sie dalo i tez gralem na aimie,sh,wh itd ale odrazu ban i powiedzialem ze to syff i juz przez 2 lata powiedzmy NIC bo to sie nieoplaca heh Jak bym mogl cos od siebie jak nie chcecie nie doswiadczonego to nie ale czytalem o tym .. tak jak wspomialem jak co moze by mi ktos pomoglWymagania- 50 postów Tak- 50 godzin na forum Tak- Minimum 15 lat no 16 bedzie Tak- Minimum 2 miesiące na forum no od 30 maja jestem niedlugo bedzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
hapajkule 156 Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 No jak dla mnie szczery chłopak ;D A z czasem się nauczy ja dał bym okres próbny tylko siedź więcej na forum Na Tak . Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiBoL 44 Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Siedzi godzine dwie na forum, zbytnio się aż tak nie udziela, ale szczero zajechał nam tutaj. Myślę że okres próbny (tydzień) mógł by sprawdzić czy podoła temu stanowisku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ersi Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Za szybko na podanie. 'nie'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chill94 37 Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Ja jestem na TAK. W razie czego mogę Ci pomóc Link to comment Share on other sites More sharing options...
neska. 3,198 Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 NIE za wcześnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waryjat 42 Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Sorry Nie, za mało siedzisz na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senrox 869 Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 na nie -za mało siedzisz na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,924 Posted July 11, 2013 Root Share Posted July 11, 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Za krótkoJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,924 Posted July 12, 2013 Root Share Posted July 12, 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts