tomeki9 0 Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 1. Serwer: COD 2. Nick: `wtF? ;>3. Imię: Tomek4. Wiek: 15 5. Znajomość Amxx(0/10): 5-66. Mikrofon(Tak/Nie): NIE7. Składka(Tak/Nie): TAK ( od zaraz )8. Czas spędzony na forum: 10H9. Opisać siebie:gram w piłkę nożną i lubię grac w cs Odróżniam Skilla gracza od hacka . 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Dużo czitów l l Myślę że się przydam 11. Linki do reklam: http://pobyku.com/topic/52983-zapraszam-na-cs-classicpl/ http://deagle.pl/index.php?/topic/652-cs-classicpl-wbija%C4%87-pro-serv/ http://www.cs-glue.pl/viewtopic.php?p=1911#1911 http://cs-polska.pl/index.php?/topic/1378-cs-classicpl-wbijac-pro-serv/ http://forum.cs-reklama.pl/viewtopic.php?p=29218#29218 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Jeśli jest Aim/SH - banuje od razu z demkiem żeby nie było żadnych wątpliwości na zawsze ,, WH- robie ss-y -Gdy ktoś nadużywa micro; Upominam jeżeli to nie pomaga dostaje kicka go , jeśli nadal to nie pomaga to banuje na 5 minut -Nadużywa Kultury na serwerze; Upominam , jeśli nie pomaga to gracz dostaje bana od 5 do 30minut 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): STEAM_0:1:45500479 ( czyli Steam ) Pozdrawiam `wtF? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq 19 Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 na NIE ! -malo czasu spedzonego na forum -rzadko cie na forum widac nie udzielasz sie -wymagania ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Ja na tak po 1 matt znasz wymagania administratora ? udzielanie sie na forum (NIE JEST AZ TAK WAZNE) a wy tylko o te forum czy on skalda podanie na ub moderatora czy na admina w grze na prosze was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Podania co tydzien to po 1 po 2 dalej na N I E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 ~Wiek 15+ (ale z mutacja najlepiej)- JEST~Mikrofon(nie wymagane aż tak)- Nie ma ale nie jest aż tak ważny~Minimum 30 godzin gry na Serwerze-- JEST~Ogar -- Nie wiem~Kultura -- JEST~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu -- 5-6 jest~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM -- Nie ma ~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) -- Zaglądaj cześciej na forum i dział CoD~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera -- Nie wiem~Reklamowanie Serwerów -- JEST~Składka (7,38 zł)-- JEST Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avesome. 10 Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 myślę że ogarnie na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiBoL 44 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 A ja myślę że amx 5/10 to za mało i brak jego aktywności w forum i poza nim też się liczy. NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 NIE -Aktywność na forum -AMX -Podanie raz na tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 na TAk Ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiBoL 44 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 kozak, myślę że nie powinieneś się wgl nie wypowiadać w tych tematach. u wszystkich na tak, nie patrząc i nie myśląc co może z tego wyniknąć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Na Tak +Widać że ci zależy +Długo na serwerze +Wiek +Amxx +Mutacja +Składka +Steam +Potrzebni admini Warto dać szanse koledze czas na forum i ilość postów da się nadrobić Masz u mnie wielkie TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utek 0 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Jestem na TAK .. Koleś ogarnia i widać że mu zależy na adminie. Warto dać mu szanse ,ponieważ myślę że ogranie tak samo jak grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vI3nIo 77 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 tak spelnia wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trM. 7 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Na NIE - Namawiasz kolegów żeby dali ci na TAK np . UTEK - Mało na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utek 0 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Przepraszam cie TRM ale dlaczego tak uwazasz??? nie moge dac mu tak??? ja go nawet nieznam, tylko widze jak gra w cs-a i myślę że ogranie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkilleD ;** 11 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Jestem na Tak - skladka -wiek - naucz się amx lepiej ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 na NIE ! -malo czasu spedzonego na forum -rzadko cie na forum widac nie udzielasz sie -wymagania ... mattFTW Adminowanie nie polega na siedzeniu na forum tylko na serwerze... Zgodze sie z Tobą bo admin powinien wiedziec co sie na forum dzieje, ale bardziej patrzymy na online w grze. Jestem na TAK nie mam zastrzezeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Jestem na tak Wymagania zostały spełnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 na tak -wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AquaDevil 9 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Popraw aktywność to będę na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Wymagania spełnione więc czemu mam być na nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Jestem na TAK !!wy tylko kurde chcecie ten czas na forum koles sklada podania na adma do CS1.6 a nie na moderatora !!wiec wezcie sie ogarnijcie poza tym trzeba admow nowych bo to co robia ci rybak itd to to jest dramat mozna pisac do nich po 10 razy a oni to maja w du*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Przyjety, Pisz na PW Do H@Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi