Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 malcio jak nie mozesz tego uzyc jak runda trwa 1:40 min?czy 1:30 nie wiem,to 15 sekund to nie jest duzo:)poza tym jak sie nie myle ZMIANY miały byc na 3 sezon a wy teraz juz zmieniacie pzdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 niektorzy to potrzebuja troche wiecej kultury dlaczego klasa rakieciarz od poczatku ma po 15 sekundach i nikt nic do tego nie ma ? ty grasz classiciem i odrazu masz waty, mozna zmienic na kazdej klasie po 10 sek tak jak jest na zestawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 rybak ale ja nie moge uzyc przez cala mape kminisz co ja napisalem mija 30 sek ja dalej nie moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 no to to się poprawi.. Classic - 10 sekund Zabijaka - 10 sekund Rakieciarz - 10 sekund zestaw rakieciarza - 10 sekund tak sie zrobi, a wypuszczanie nastepnej rakiety po 1 uzytej po 2-3sekundach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 no i gitara tylko jak najszybciej bo brak skilla:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra 1 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 a co z moimi propozycjami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 pierscien expa ulepszyc mozna co do klas od lvla to sa klasy od lvla , reset to reset jak jest reset to jest reset wszystkiego i tak jest na kazdym serwerze , pozatym nie da sie tak zrobic ze ta wypracowana klasa ci zostanie po resecie. Bo nie ma takiego pluginu jest jedynie takie cos ze bierzesz klase na ktorej masz lvl a pozniej ta od lvla. Tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 haha a nie mozna by było do classica czy szpiega dodac tak 5 dmg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 clssic napewno nie powinno byc + 5 dmg z tego co wiem ma rakiete i ma juz chyba dodatkowe dmg ale do szpiega mozna by bylo dodać 5 dmg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 nie dodajmy ma to partyzant i terminator(5dmg) i jest git:)classic ma rakiete szpieg ma ubranie wroga tyle wystarczy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 classic i szpieg zostaja bez zmian. Classic ma rakiete ,szpieg ma mine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Poprawione te wasze błędy z rakietami Denerwuję mnie te żale, jakby to była moja wina że nie mam czasu i nie sprawdzam wszystkich propozycji i czasami coś zrobię źle bo muszę to zrobić szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilerek 8 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 -_- gracze mówią ze dalej im rakiety nie działaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Gotowe, nie dodałem jednej rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechuCOD 1 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 jak mozna wogole 1/1 z kosy usuwac i robic z cichego zabojcy NOZOWNIKA? proponowal bym usunac owej klasie niewidzialnosc 20/255 zmieniajac na 100% i zostac przy 1/1 z kosy ;] bo cod mod bez klasy z 1/1 to nie cod. a cod mod ze zmniejszona widzialnoscia postaci to prawie jak Diablo mod. nie czytalem wsyzstkich postow ale ktos zaproponowal klase krowa +10dmg... o boze przeciez macie obronce... po co ulepszac klasy? klasa clasic tak jak i terminator sa do siebie podobne, klasa talib terro tez, moze pomysmy nad tymi czterema klasami co z nimi zrobic zeby fajnie sie nimi gralo.. oczywiscie niewidzialnosc odpada . nastepna rzecz jaka odkrylem to bug po ktorym mamy -20 wytrzymalosci co ustepuje po relogu... Perk: Notatki Zmarlego.Opis: Dostajesz HE [90dmg+int], +20 do inteligencj wytlumacze to w nastepujacy sposob ze item ktory wam przedstawilem powinien dodawac 20 int, zamiast tego dostajemy 20 wytrzymalosci... po wyrzuceniu/sprzedaniu itemu mamy -40 wytrzymalosci;/ ale w jaki sposob nsza wytrzymalosc spada dwukrotnie? moze dlatego ze najpierw dodala nam wytrzymalosc a po wyrzuceniu perka odejmuje nam niby z podstawowej wartosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Grzechu ale to bylo na życzenie innych graczy z tym cichym.... plakali więc administracja postanowiła zminic it ak zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechuCOD 1 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 placza bo nie chce im sie uciekac przed klasa ktora ich moze zabic w bezposrednim starciu na noze... wystarczy trzymac go na odległosc i nic ci nie zrobi ;] a niewidka mu tylko w zblizaniu sie do kogos pomagala za bardzo i dlatego ludziom sie nie spodobal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej(*) Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Mi się teraz podoba cichy taki jaki jest,co do podejścia ?teraz ma, nie podwójny, lecz potrójny skok! Dzięki któremu jeśli sobie wypatrzy ofiarę przy odrobinie umiejętności zawsze zada ten jeden cios, a prawie niewidzialny model sprawia, że drugi cios też z łatwością można zadać. Jeśli oba nie wejdą to najwyraźniej Bóg już tak chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Cichy zabojca zostaje jaki jest teraz ZADNEJ zmiany juz nie bedzie na posty na temat tej klasy nie bedziemy reagowac wogole. Notatki zmarlego sie poprawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Grzechu wez Młotka i sie walnij tylko nadajesz,na mapy tez placzesz pokazales to wczoraj na De_westwood:)cichy jest dory i niech taki zostanie!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Co poradzisz niektorym co nie zrobisz i tak pasowac nie bedzie POLACY to POLACY;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JATOJA?? 1 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 No ja mam pomysł na he też zrobić po 10 sec bo graja klasami co maja po 1/2 he i poł respa wybija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 No ja mam pomysł na he też zrobić po 10 sec bo graja klasami co maja po 1/2 he i poł respa wybija Coś tam dodałem Sprawdź na next Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Można byłoby dodać awanse . Po nabiciu danego lvl dajmy 80 ,dostajemy klasę ,która jest lekko wzmocniona ,czyli np ,dla Snajpera ,zamiast 25 dmg to 50 , a przed nazwą dopisane [PRO] . Jest to fajne urozmaicenie , i byłoby łatwiej nowym graczom ,bo Ci którzy wbili np Snajperem 80 lvl i mają awans , mają też większe szanse na zabicie większego lvl'a . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Jest to zbedne ,ponieważ zostały wprowadzone klasy od lv generał od 150 komandos od 200 zabijaka 250 i od 300 archanioł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi