Waryjat 42 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Wiek: 15Kontakt (GG/e-mail/steam): Steam:tajpan166 GG:10908034 E-mail:[email protected]Kiedy zaczynałeś grę w cs: Jakieś 7 lat temu na NS a 4 lata temu na SteamDoświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Sędzia główny na AntiCheat.pl, kilka własnych serverów.Ile masz wolnego czasu?: 5-6hDlaczego starasz się o to stanowisko?: Bo wiem że szukacie osoby która jest dojść kompetentna, dlatego wydaje mi się że jestem na to stanowisko wręcz idealny Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich):AimBot (Pixel AB,Engine AB) : HL1, Immunity Duo, Własne stworzone przez siebie, Raiz0 Royal Aim WallHack (ESP, Zwykłe modele) SpeedHack Wymagania- 50 postów Spełnione- 50 godzin na forum Spełnione- Minimum 15 lat Spełnione- Minimum 2 miesiące na forum Spełnione 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Można dać szanse na tak wymagania ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Jeśli serio byłeś sędzią głównym na AC to ja jestem jak najbardziej na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 TAK Wymagania Ogarnie bot Tylko więcej siedź na forum ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq 19 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 na tak! ogarnie wariacik mialo byc 1 podanie na tydz ale ch** tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Widać że lecisz tylko na range Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Jak sam powiedziałeś jesteś idealny na to stanowisko. "TAK". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 TAK - Wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Na nie -_- myślałem , że poczekasz i złożysz a nie bedziesz składał co dwa dni . Gdzieś Ci Się za bardzo śpieszy miałeś przerwę i odrazu do ub ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiBoL 44 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Jak najbardziej na Tak. Chłopak ogarnięty, aktywny. Tylko za szybko składa podanie ;d ale szansę dać można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 narazie jestem na nie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Moja decyzja NIE Dlaczego tak uważam ? Jesteś zbyt nachalny, składasz podania co 2, jedno podanie wystarczy... Jeżeli ludzie są na nie zmień to co im nie pasowało i złóż podanie znowu... Druga sprawa Twój wiek. Wiem, że w wymogach jest 15, ale moim zdaniem 15 lat to jest mało, gdyż takie osoby nie są jeszcze odpowiedzialne... Trzecia sprawa to masz 15 lat przesiadujesz tyle przed komputerem po 5-6h... To nie jest dobre rozwiązanie, jesteś jeszcze młody, korzystaj z życia i wyjdz na dwor pokop piłke, aktywnie spędzaj czas a nie marnujesz swój wzrok przed komputerem. Powodzenia życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Nie. Nie twój czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carly 53 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Neutral Lecisz na rangę tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 na Tak Ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: na razie na NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi