FreshFreshFresh 248 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 1. Serwer: COD 350 lvl 2. Nick: Fresh3. Imię: Przemek4. Wiek: 21 lat5. Znajomość Amxx(0/10): 9,5/106. Mikrofon(Tak/Nie): Nie7. Składka(Tak/Nie): Tak8. Czas spędzony na forum: Około 650 H9. Opisać siebie: Miły, sumienny, pracowity, pomocny, fajny, czasami zabawny 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Na serwerze są ( W czasie wakacji ) tylko 3 admini. Pomyślałem że im pomogę, Rybak nawet prosił mnie bym złożył podanie bym im pomógł bo we 3 wszystkiego nie ogarną.11. Linki do reklam: Wysyłam SMS dla Buźki za 7,38 Wysłałem już z dużo takich Myślę że pomoc finansowa jest też dobra.12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; WH - SS, ban | AIM - demko, ban | SH - demko, ban -Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzeżenie, Kick i ban w zależności od nadużywania. -Nadużywa Kultury na serwerze; Ostrzeżenie, Kicki ban w zależności od nadużywania.13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam Wymagania: ~Wiek 15+ (ale z mutacja najlepiej) OK~Mikrofon(nie wymagane aż tak) OK~Minimum 30 godzin gry na Serwerze Nie~Ogar OK~Kultura OK~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu OK~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM OK~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) OK~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera OK~Reklamowanie Serwerów SMS - OK ~Składka (7,38 zł) OK @ Maniak - Serio mam admina na 45k lvl ? Tak, mam. Lecz na serwerze nikt nie gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 na NIE -mało cię widuje na cod modzie -masz admina na 45k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 NIE -mało h na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Pograj troche na serwieNA NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trM. 7 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 NIE powody UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Tak Wymagania chłopie ty masz 21lat i jeszcze grasz w cs'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Jestem na tak. Wymagania spełnione. Zna się na tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Jak wymagania spełnione ? Jak pod podanym nickiem nie ma nawet 5h na serwie. O G A R ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Nie.. - Jesteś dziecinny. - Denerwujący. - Obrażasz ( Pamiętam jak wyjeżdżałeś do mnie ) - Wymagania. - Admin na jednym serwerze ( Słowa Karola ) - Amxx 9,5 ? To robisz pluginy, edytujesz może dasz jakiś plugin swojego autorstwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Nie. Świetne powody podał Lato . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaL :) 4 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Nie. Na serwie widziałem cię 3 razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AquaDevil 9 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Na nie. Pograj jeszcze troche. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Zajmij się 45k.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi