eMAS 0 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Imię : PrzemekNick: eMASWiek : 19Znajomość AMXX[(1/10) : 6/10Mikrofon(tak/nie) : takSkładka(tak/nie) : takSteam/NS : steamKontakt:: 7063133Dlaczego ty? :: Ponieważ mam spore doświadczenie i nie trawie dzieci neo :)Ilość godzin przegranych na serwerze : Sporo ;DLink do Reklam : Dorobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Jestem na tak , ale ludzie mogą się czepiać postów i reklam ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^.ZaBoJca_xD* 0 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 jezeli bede REklamy ,bede na TAK ,narazie jestem na NIe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Ja na małe tak... Malutkiee mocno ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Niestety na nie, podanie zrobione beznadziejnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Na nie. Podanie w ogóle nie przekonuje, a na serwerze nie widzę Cię zbyt często. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Widzę Cię często na serwie no ale aktywnośc na forum nie powala. Reklamy dorób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bay! 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Będzie tak jak będą reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dantuś 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Na nie Powody te same co koledzy @UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Na nie, podanie na "odwal się", brak reklam i mała aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Niestety na nie. Podanie napisane na odwal, brak reklam, konto dla podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latek23 1 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 na niePopraw aktywność na serwerze i dopiero złóż podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi