Bez Spiny 0 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 1.Twój Nick: lisek 2.Nick admina/gracza który zawinił: Miculex 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 18:10 dnia 5.12.12 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Świadkowie to :`LJF | Smalec , (BHP) _CoollMee_ , WaRninG !? , Oskar Magik i jeszcze dużo osób ale nie chce mi się ich wymieniać 6.Opis sytuacji:: Admin jest nie ogarnięty ponieważ był na servie grał , nie widzial za ludze nie przestrzegają regul. czyli skracają. Grał sobie i nic nie robił . Oni skracali na mapce dr_2010 i ja wchodze na serwer i zaczełem banować ludzi a miculex chyba z 5 osób zbanowanych (+ albo -) dopiero po 5 min zbanował ich jak ja zaczełem banować. Admin ten powinien dostać upomnienie takie jest moje zdanie. Mogą to potwierdzić osoby wyżej wymienione tylko smalec nie dostał bana a reszta dostała od mnie a Miculex nic z tym nie zrobił bo chyba myślał że tak szybko dochodzą. Dziekuje Dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miculex. 0 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Wszedłem na serwa 5 sekund przed tobą, zbanowałem typka i zacząłeś sam all banowac i mowic ze ja nie banuje... jak ty banujesz to chyba nie ja a wszedlem 5 sek przed toba moze to kazdy potwierdzic.... moim zdaniem skarga nie słuszna ale decyzja nalezy do h@. [ Dodano: 2012-12-05, 18:34 ] a 2 sprawa to banuje tych którzy skracaja. Na arcticu wszedłem na innym nicku i banów sie posypało. Niech smalec powie bo sam dostał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 lisek, On ma admina an Dr od 1 dnia chyba więc nie pisz od razu skargi bo ja też nie ogranaiłem 1-3 dni . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miculex. 0 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 a tak wogole to slyszalem an serwie ze ja dalem bana dla Warninga ... niech da wycinke z konsoli ... napewno mu nie dalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bez Spiny 0 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Ale chyba napisał że ma znajomość amx 7/10 to chyba musi umieć dawać bana , ja też już musiałem umieć jak mi pisali na U@ albo darli się przez mikrofon to wiesz ja juz 1 dnia umiałem a on jest w moim wieku to Pozdro [ Dodano: 2012-12-05, 18:41 ] No nie dałeś bana dla waringa bo ja mu dałem bo nie ogarniałes nawet jak ludzie ci pisali na U@ albo przez mikro przyczeli (sory za spama ale tego 2 tekstu nie zauważyłem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miculex. 0 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 przed napisaniem skargi sie zastanów bo ja nawet 5 min z tb nie siedziałem na serwie ... a po 2 "myslalem ze tak szybko dochodza" wow widze ze masz umiejetności czytania w myslach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Wgl koles jest na serwerze 3 dni i już adma dostał , pzdr ;)Admin przez pierwszy miech jest na próbe ( tak mi sie zdaje ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miculex. 0 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 aha to ja bana nie umiem dawac ? hehe ok. [ Dodano: 2012-12-05, 18:52 ] dobra chcecie to dajcie mi warna, zabierzcie adma, ale ja znam swoją prawdę. lisek, nie było cie wczesniej na serwie i dawałem bany za skracanie, kolejke. Ale ok jak tam chcecie. [ Dodano: 2012-12-05, 18:58 ] Ale chyba napisał że ma znajomość amx 7/10 to chyba musi umieć dawać bana , ja też już musiałem umieć jak mi pisali na U@ albo darli się przez mikrofon to wiesz ja juz 1 dnia umiałem a on jest w moim wieku to Pozdro [ Dodano: 2012-12-05, 18:41 ] No nie dałeś bana dla waringa bo ja mu dałem bo nie ogarniałes nawet jak ludzie ci pisali na U@ albo przez mikro przyczeli (sory za spama ale tego 2 tekstu nie zauważyłem) jak ludzie pisza to tez trzeba sprawdzic, wiesz? bo potem by bylo ze zbanowalem za nic. Ludziom sie tez nie wierzy na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anog55 0 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Ja nie bede go ocenial co do banowania bo ja teraz gram malo wiec nie widze jak adminuje ale ja tylko powiem ze on sklamal w swoim podaniu napisal AMX 9/10 a sprawdzalismy go z groobym to nam pluginu napisac nie umial to jest klamstwo wogle sie dziwie ze nie sprawdzono jego umiejetnosci AMX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Ja niby jestem świadkiem? Heh, nie mieszajcie mnie w takie głupoty, a Miculex. nic nie zrobił. Takie jest moje zdanie. Temat do zamknięcia + kosz ^^ Pozdrawia `LJF | Smalec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bez Spiny 0 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Smalec Byłeś wtedy Na serwie i co ty pierdolisz za głupoty za przeproszeniem bo człowieku on wbił 10 min przed mną i ja zaczełem dopiero banować ale on chyba grał normalnie i nie zwracał na to uwagi albo nwm . Ja dałem bana dla waringa i innych graczy człowieku chyba jak patrzałem w info o servie to wdzialem twój nick i obok pisało ile siedzisz na serwie i pisało że 10 min to pzdr. Ja wbiłem i dopiero ja zaczełem banować ludzi.Jak chcesz -_- albo krypton dajcie to do kosza ja wiem co piszę wieć dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miculex. 0 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Smalec Byłeś wtedy Na serwie i co ty pierdolisz za głupoty za przeproszeniem bo człowieku on wbił 10 min przed mną i ja zaczełem dopiero banować ale on chyba grał normalnie i nie zwracał na to uwagi albo nwm . Ja dałem bana dla waringa i innych graczy człowieku chyba jak patrzałem w info o servie to wdzialem twój nick i obok pisało ile siedzisz na serwie i pisało że 10 min to pzdr. Ja wbiłem i dopiero ja zaczełem banować ludzi.Jak chcesz -_- albo krypton dajcie to do kosza ja wiem co piszę wieć dziękuję pomyliłeś sie o jakieś 9.50minut .... wszedlem maksymalnie 10 sekund przed toba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotek123 0 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Skąd w ogóle Miculex ma adma? -,- Gra nie caly tydzien i odrazu dostał spoko ... ;3 Checie mieć nieogar to miejcie wiem tyle że teraz koniec spamu niech wypowie się -_- / Krypton ! Poza tym Anog55 Człowieku znajomość amxx 9/10 nieoznacza że piszesz perki do cod moda.. chodzi np. o to że wiesz do czego dana komenda na serwie służy ... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miculex. 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zrezygnowałem z funkcji adma. lisek, mam nadzieje, że ci ulżyło Pozdrawiam, Miculex. [ Dodano: 2012-12-06, 14:43 ] lisek a Tobie też jak widać w skardze na ciebie błąd się zdarzył , dałes perma za kolejke czy tam coś... Ale dobra mnie juz to nie obchodzi za dużo, to tyle z mojej strony nara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRooBY 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Moim zdaniem on się nie nadaje na admina, bo ja tez miałem taki przypadek jak lisek z miculexem. I właśnie skąd on ma admina jak ja go może z 3 razy na serwie widziałem a gram codziennie po parę godzin ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miculex. 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Moim zdaniem on się nie nadaje na admina, bo ja tez miałem taki przypadek jak lisek z miculexem. I właśnie skąd on ma admina jak ja go może z 3 razy na serwie widziałem a gram codziennie po parę godzin ...no malo gram? chyba ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Brak dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi