AraToS 0 Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Czy wkońcu jakies pracę będą tu trwały, miały być wielkie plany a jest kupa. : [ Ciągle macie 0 osób na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Serwer jest skończony, jeśli masz dużo czasu to zajmij się reklamom. Ja już setki razy pisałem że od tygodnia mam urwanie głowy, a wszystkim na raz się nie zajmę. Jak tak zależy to zawsze możesz zaprosić kumpli i grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AraToS 0 Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Ty masz pjonów, to ich ustaw na tryb robienia reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Ty Arato$ możesz zacząć jako pierwszy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AraToS 0 Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Ok. http://odlotowo.xaa.pl/viewtopic.php?p=1962#1962 Reszta należy do was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Hahahaha.., Dobry z tego kolegi agent xDD, Dal jedna reklame i reszta należy do was Buhahahahahhaa.., jak to zobaczyłem to poprostu jeb%em, Nie dlugo bede mial cos na koncie to kupie reklamy na ADV i porobie troche swoich wlasnych i gdyż mam dużo czasu bede chodził i próbował reklamowac , A ARTOS Masz lajka za to Rozbawiles mnie na calego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 A po co ci reklamy na cs-adv?Ja tam mam reklamy za darmo, tutaj nie liczą się takie reklamy A zresztą, zawsze można zaprosić kumpli do gry i powiedzieć że można otrzymać VIP'a za grę i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 -_-, to tak nie dziala zawolalem starych dobrych znajomych ale oni powiedzieli ze nie beda tam grac bo wejdzie studziak i taki TROL PSYCHo i sie tyraja, jakos ogarne graczy nie wiem jak ale moze sie uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #4 [ZombieExpMod 4.3]Cs-Classic.pl[MISJE] | Pukawka.pl → ZombieDyskusje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi