Gość Skrillex Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Imie : Adam Wiek : 18 lat Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach) : ponad 100 Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) : Oczywiście wywiady chociaż mogę spróbowac gdzie indziej Miałem już redaktora na Classicu tylko "zdradziłem" forum... (To oczywiście był sarkazm.) Znajomość z większością użytkowników: Znam wszystkich prawie i wszyscy mnie znają Dlaczego ja ? : Jak już wspomniałem miałem już Tu redaktora i sprawdzałem się w tej funkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Na tak, dasz sobie rade, jesteś aktywny, no same plusy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 ja jestem na tak , aktywny , ogarniety jest i ma dobre kontakty z innymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Ogólnie jestem na tak spoko koleś jesteś :DTylko usuń warna ^.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Ja jestem na tak. Już kiedyś był redaktorem i pełnił swoją funkcję na szóstkę. Robił na prawdę długie i szczegółowe wywiady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Na tak. Fajny z niego gość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Skrillex, Jestem na Tak , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Na tak, był redaktorem i wykonywał obowiązki redaktora ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Na tak, ale odpracuj tego warna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[HG] Dr.Joint 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 przyjęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi