wuwunio 10 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Nasz świąteczny konkurs dobiegł końca! Niektóre osoby postarały się, a niektóre nie. Na wstępie powiem, że jestem zawiedziona ilością prac. W ciągu miesiąca swoje prace wysłało mi tylko 8 osób z czego co najmniej 13 jest zaangażowanych w grafice na naszym forum. Wybór był w sumie prosty, ale parę prac zaskoczyło mnie i nie byłam pewna, kogo wybrać na zwycięzce. Na podium stanęły, aż cztery osoby.. bardzo mi się spodobały pracę, a chciałam dać szanse większości osób 1 miejsce zdobywa Grambezbutów2 miejsce zdobywa NiezlyLOL3 miejsce zdobywa wenzdey094 egzekwo z `Mall3oroPRACĘ ZWYCIĘZCÓW (LECĄC PO KOLEI) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 jej ! <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiOmBaL 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Gratulacje wszystkim :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Gz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistermax 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Gratulacje ^__^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 ZWYCIĘZCY PROSZENI SĄ O ZGŁOSZENIE SIĘ PO NAGRODY DO PAWŁA (-_-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Jupi . A to można wybrać sobie premke na dr ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 OD TERAZ.Każdy pisząc do mnie ma wpisać w nazwie tematu "Konkurs graficzny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi