Lewy 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 1.Twój Nick: Lewy 2.Nick admina/gracza który zawinił: Dantus 3.Admin/Gracz : Admin. 4.Data i godzina: 15 około 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://www.speedyshare.com/wQNKf/OnlyDD2-1212061349-de-inferno.dem 6.Opis sytuacji: Zgadnijcie.. Haxy. Minuty : 29: 15 Najs , odrazu na ct przez sciane najechal... Nie mogłem znaleść 2 dema ale dawidek potwierdzi że coś miał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Jednak, ja bym wniósł do wymagań admina OBOWIĄZKOWY STEAM ! Wtedy mniejsze ryzyko, że admin będzie grał na cheatach... Tak samo było z ProwokatoRem... Na nsie był i sobie normalnie pykał na wh...Demka jeszcze nie obejrzałem osobiście. Tylko się zwracam do administracji by dodano do wymagań na admina obowiązkowy steam wtedy mniej wybryków będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bay! 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Lato, mówi prawdę ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Ja osobiście niedługo kupię Steama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dantuś 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 1. Znajdź tam demko.2. Pobierz i wstaw na speedyshare to demko.3. Podaj minuty akcji.4. Mam Steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Dantuś, Po 1 steam nie usprawiedliwia cie od czitow , po sie pomyliłem z demem. i je znajde prędzej czy pózniej więc możesz być pewien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IksDe 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Lewy Ty często jesteś pewny,że grają na WH lecz czasem się mylisz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bay! 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 IksDe, On tak jak każdy z nas nie jest nieomylny więc musicie to nam wybaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latek23 1 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 demko nic nie wykazuje info z ts / close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi