Gość WariaT [OcH] Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 WariaT [OcH]haha nie mam ssow bo zostalem odrazu zbanowany za niby wh a jeszcze wczoraj ssy wstawilem i nic nie bylo smieszy mnie wasza administracja ktora gdy przegrywa banuje napoczatku niech sie zastanowia kogo banuja bo mam 6 lat stazu i admini po 10 lat mnie dobijaja mam na zieje na ub bo nic nie zrobilem[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Schabusss <333. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : WariaT [OcH] [AMXBans] Reason : ' Wallhack ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 46.134.218.92 ' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Bana Dostałeś z powodów - pisali na U@ że coś masz - widziałem jak się patrzałeś na ściany a akurat tam był koleś - nawet jeden z adminów pisał ze coś masz ale jeżeli H@ stwierdzi że ma być UB jego sprawa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WariaT [OcH] Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 ja nic nie mam to że znam pare miejsc skanow i umiem grac i mam refleks to wasza sprawa jakos inni ktorzy dobrze graja nic na mnie nie mowia wiec robcie co chcecie nawet wczoraj ssy mialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Mogłeś zrobić ss'y, a nie bana dawać. Wstaw demo, jeśli nagrałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WariaT [OcH] Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 a co z moim ub bym prosił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Brak dowodów ub, powinno byc ale to postanowi UB SUPPORT +. Schabus następnym razem podejrzenie o wh rób demko lub ssy bo potem widzisz problemy są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latek23 1 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 czekamy na admina banującego ma obowiązek robienia ss albo nagrania demka czekam na dowody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Ostrzeżenie+UB dla gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi