gustlik 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.Cs-Classic.xaa.pl[AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na cs-classic.pl'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:33311989'[AMXBans] Your IP: '109.199.24.3'[AMXBans] ========================================Nie mam nigdzie ss co jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenzdey094 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Muszą być a tu masz poradnik jak je odszukać i wrzucić http://cs-classic.pl/viewtopic.php?t=1070 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustlik 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 No i nie mam tam żadnych ss :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 SS'y ktora sie nie zapisuja hmm , napewno gdzies sa , moze ty tak tylko mowisz zeby dostac UB bo cheatujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Albo nie umiesz znaleśc, albo kręcisz... Bo zrobione to Ci zostały na pewno po zrobieniu screenów automatycznie bana daje... Screeny w 100% gdzieś masz . W csstrike_polish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustlik 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 nie mam tych ss nigdzie ;/ i nie krece.tez nie cheatuje mam steama z 2005r i nie mam zamiaru sie go pozbyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nusiak:) 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 ja tez nie mialem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustlik 0 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 to dostał bym ub ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Haha - Tyle z mojej strony. Ale tak na prawdę to w sumie jest możliwe lecz bez jaj ! To się zdarza tak rzadko jak dziewice w Polsce. Więc nie wkręcaj że ich nie masz, nie jesteśmy tak głupi żeby ci w to uwierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nusiak:) 0 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 ale Panowie,nie wiem czy jest jeszcze moj post o pierwsze UB gdzie tez ich nie mialem!!tez nikt mi w to nie wierzyl!a zobaczcie teraz jesli mialem tylko ss'y za moment sa na forum...wiec ja jestem w stanie uwierzyc ze ich nie masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustlik 0 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 ja mam steama nigdy nie czitowałem a zależy mi na ub bo fajny serwer a chciałem sam zęby mi zrobili ss'y bo jakis gościu mówił ze mam czity i admin mi zrobił te ss'y a okazało się że się nie zapisują ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nusiak:) 0 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 no ja Ciebie odpalonego nie widzialem...niech sie wypowie admin banujacy i potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustlik 0 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 jest problem że nie pamiętam jaki admin zrobił mi ss'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nusiak:) 0 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Kabza dal bana...w AMXBANS masz napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 SS'y ktora sie nie zapisuja hmm , napewno gdzies sa , moze ty tak tylko mowisz zeby dostac UB bo cheatujesz ?To jest możliwe że mu się nie zapisały Też tak mam na innym serverze Szukałem tych ss 5 programami Nie ma wgl ich na kompie a w amxbans mam bana i ss Więc chłopak mówi prawde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Politechnik 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Brak ss , brak ub Powodzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi