Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Imie : Wojciech Wiek : 18 Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach) : Ponad 15 ładnych godzinek. Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) : Bardzo dobre - Wywiady. Znajomość z większością użytkowników: Bardzo dobrze znam większośc użytkowników forum jak i serwerów. Dlaczego ja ?: Dlatego, że lubię przeprowadzac wywiady i jestem polakiem 1.Minimum postów 60(małe wyjątki) - Posty są. 2. Co najmniej 10h na forum(wyjątki) - Są godzinki. 3.Brak ostrzeżeń.(obowiązkowo) - Nie mam ostrzeżeń - czyścioszek 4.Dobra znajomość ortografii(obowiązkowo) - Bardzo dobra znajomośc ortografii. 5.Co najmniej 20 dni na forum.(obowiązkowo) - O wiele więcej jest. 6.Minimalny wiek 15 lat. - Jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 jestem Na tak może jak ty będziesz redaktorem to będzie więcej wywiadów !! bo np taki lubiś ma redaktora i tylko na randze na forum się jego "kariera" skończyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 jestem na tak : ) zrobil juz jeden wywiad i dobrze sie spisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Odświeżam a ten post usunę jeśli się już ktoś wypowie, bo krypton zasłonił ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Na tak. Dobrze się dogadujesz z użytkownikami i robisz dobre wywiady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 CLOSEDODDANY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi