Lato ~wOw~ [t] 729 Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Imie : Wojciech Wiek : 18 Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach) : Ponad 15 ładnych godzinek. Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) : Bardzo dobre - Wywiady. Znajomość z większością użytkowników: Bardzo dobrze znam większośc użytkowników forum jak i serwerów. Dlaczego ja ?: Dlatego, że lubię przeprowadzac wywiady i jestem polakiem 1.Minimum postów 60(małe wyjątki) - Posty są. 2. Co najmniej 10h na forum(wyjątki) - Są godzinki. 3.Brak ostrzeżeń.(obowiązkowo) - Nie mam ostrzeżeń - czyścioszek 4.Dobra znajomość ortografii(obowiązkowo) - Bardzo dobra znajomośc ortografii. 5.Co najmniej 20 dni na forum.(obowiązkowo) - O wiele więcej jest. 6.Minimalny wiek 15 lat. - Jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schabusss :D 0 Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 jestem Na tak może jak ty będziesz redaktorem to będzie więcej wywiadów !! bo np taki lubiś ma redaktora i tylko na randze na forum się jego "kariera" skończyła Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 jestem na tak : ) zrobil juz jeden wywiad i dobrze sie spisał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted December 8, 2012 Author Share Posted December 8, 2012 Odświeżam a ten post usunę jeśli się już ktoś wypowie, bo krypton zasłonił ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
[O]rbi[T]ek 0 Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Na tak. Dobrze się dogadujesz z użytkownikami i robisz dobre wywiady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,309 Posted December 8, 2012 Root Share Posted December 8, 2012 CLOSEDODDANY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts