I3lu 430 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 chodzi mi o to że starsza wersja plague mode było leprze, można było pograć. a teraz się nie da ponieważ są straszne lagi Aktualne plague mode to pół na pół (nemki vs survki) Wcześniej było pół na pół zm jeden nemek vs humen i jeden survek lagów nie było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 chodzi mi o to że starsza wersja plague mode było leprze, można było pograć. a teraz się nie da ponieważ są straszne lagi Aktualne plague mode to pół na pół (nemki vs survki) Wcześniej było pół na pół zm jeden nemek vs humen i jeden survek lagów nie było... "Kiedyś" Nie powiedziałbym że tamten zombie był stabilniejszy, prędzej maszyna na której stał serwer była "pusta" i dlatego lagów nie było. Zresztą ten "stary" zombie nie pójdzie na nowy amx albo będą wtedy crashe, itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Spoko to tak czy siak coś trzeba zrobić z tym plague bo spadek FPS jest niesamowity -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Ja tam spadku nie mam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Ale duża ilość graczy ma 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Czyli na razie musi zostać. W sumie mógłbym to wyłączyć ale byłoby mniej "zabaw" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Przy tej rozgrywce i tak zabawy nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Jeżeli się inni zgodzą to usunę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 To teraz tylko poczekamy co inni o tym sądzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Też jestem za tym żeby to usunąć. Lagi przeokropne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 dodac pompe survkowi ;] na 23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Na jaki 23 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 chodzi mi o pompe z 23 do surva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Dobry pomysł z tą pompką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Mogę zamienić z m4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 krowe zamien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 To krowa za shtoa, tak? Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Tak i jest ok i jak mógł byś to wyłoncz nemki vs surv bo fps spadaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Może wszystkie zabawy wyłączmy?Przecież za chwilę nie będzie żadnego dodatkowego modu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Coś jeszcze dodajemy/poprawiamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Dodać tych misij ze 100 albo 50 i za jak wbije 23 zrobic reset wszytkiego nawet top15 lepiej wszytko od nowa bo połowa Graczy starych nie gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Reset to dopiero można zrobić ze kilka miesięcy a nie jak ty lvl wbijesz, Sorry one nie jesteś tu sam... Już pisałem że 4 osoby mają max lvl Więc pytanie, Po co reset?? Wiesz ilu graczy będzie też niezadowolonych (nowych i tych starszych) Przykład jestem nowy zaczołem grać gram już z 2 tygodnie mam dajmy na to 14 lvl i nagle reset? Odechciało by mi się grać... Sorry takie moje zdanie jako gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Misje = reset więc musicie się wstrzymać. Co do resetu to na pewno na razie go nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Zresztą i tak 70% graczy nie ma ukończonych misji tych co są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi