Rybak 476 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Do survivora można było by dodać ze 2 granaty zamrazające oraz 3x skok, bo czasem gdy zombie przybija do sciany wtedy surv nie ma zadnych szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danor 2 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Można by było zrobić że jest np: 2 survivorów bo 1 nie ma szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Żeby Szybciej biegł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 zp_surv_speed 250 // Speed zp_surv_gravity 1.25 // Gravity (0.5 = half) zp_surv_glow 1 // Glow effect zp_surv_aura 1 // Halo effect zp_surv_painfree 1 // Pain shock free zp_surv_ignore_frags 1 // Whether to earn frags zp_surv_ignore_rewards 1 // Whether to earn ammo packs zp_surv_weapon "weapon_m4a1" // Survivor's weapon (given by default) zp_surv_unlimited_ammo 2 // Unlimited ammo for Survivor [0-disabled // 1-BP ammo // 2-clip ammo] Proszę bardzo, to są mniej wiecej cvary na survivora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Survek powinnien o troszeczke szybciej od zm szybkiego bo oni go od tylca i blokuja ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Szybkość poprawię i postaram się dodać jeszcze podwójny skok. Jeszcze pytanko jedno, czy chcecie jakąś dodatkową klasę PREMIUM ? Chodzi mi oczywiście o zombie bo jak wiemy jest VIP który w gruncie rzeczy pomaga tylko ludziom. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danor 2 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Szybkość poprawię i postaram się dodać jeszcze podwójny skok. Jeszcze pytanko jedno, czy chcecie jakąś dodatkową klasę PREMIUM ? Chodzi mi oczywiście o zombie bo jak wiemy jest VIP który w gruncie rzeczy pomaga tylko ludziom. Tak. Mógłby też być sklep dla vipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Wszystko oprócz sklepiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Dodaj tą klase prem dla vip i zeby mapy trwały 1 godzine :)i 6 -7 min runda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Wątpię by ta godzinna mapa się graczom spodobała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Bardzo ostatnio robilismy Vote na przedłuzenie i żeby osoby od 14 lub 15 do 23 dostawały surva bo ci nowi odrazu wpadaja ;/ Bardziej im dac nemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Jak dla mnie to lepiej nie robić takiego przedziału ;>. To ma być zabawa dla każdego nie tylko dla tych "wyższych" leveli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danor 2 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Kiedy będzie ta klasa premium dla zm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Na razie myślę czy ją dodawać i jaka ona miała być, na pewno musiałaby mieć nową umiejętność a tutaj wpadłem na pomysł z przyciąganiem gracza do siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danor 2 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 A vip np niemoże miec Skina takiego jak Admini mają tylko inna modele ? i to samo jak zm ma korone czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danor 2 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 A vip np niemoże miec Skina takiego jak Admini mają tylko inna modele ? i to samo jak zm ma korone czy coś Dla zm to trochę bezsensu. Ale dla człowieka to dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calmir 3 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 ja proponuje dodać żeby ns i steamy siebie słyszeli i żeby mogli gadać doda to do gry troche smaku widziałem to na paru serwerach i było fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 ja proponuje dodać żeby ns i steamy siebie słyszeli i żeby mogli gadać doda to do gry troche smaku widziałem to na paru serwerach i było fajnie Mogę dodać vl ale informuje że wasze lagi wzrosną dwukrotnie, ten dodatek konwertuje z jednego kodeka dźwiękowego, na drugiego kodeka, co powoduje ciągłe "informacje" zapychające serwer. Jeżeli rozmawiają dwie/trzy osoby to jeszcze można przeżyć, ale jeżeli będzie w tym samym czasie rozmawiać 4/5 osoby to zlaguje i was i innych graczy. Nic na to nie poradzę że Steam ma nowe kodeki, nie dodam wam tej łatki bo zjebie grę i serwer spadnie przez lagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calmir 3 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 na tym serwie co było gadało dużo ludu i nie było lagów ładnie smigało a tu gada jakie 2 max 3 os na zm nie ma lagow powinno działać ladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 nie dodawaj prawie nikt nie gada ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calmir 3 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 to może by zaczeli gadać np ja i pare os ze steamem a przywrucenie aktralizaci nie dziala bo potem cs nie dziala sry za bledy ale pisze szybko bo gram w cs'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Poczytaj sobie o tym "dodatku" i sprawdź sobie też sam serwer. Skoro teraz niektórzy gracze mają lagi, a jest to zombie to na 100% nie dodam tego. Sama pukawka odradza dodawanie tego na zm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calmir 3 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 to ja jeszcze proponuje dodać ze jak bijemy zombie to widzimy na srodku ekranu ile jeszcze hp mu został Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Calmir, ja rozumiem że Ty masz dobrego kompa i neta ale czytałeś wcześniejsze posty?Ludzie narzekali na lagi spowodowane biciem na różnych trybach, a ty chcesz dodać HP które będzie latało po HUD i jeszcze bardziej zawalało "grę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi